| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() galawa Corolla Szczecin | 2008-02-16 21:20:03 U mnie jest ta sama sytuacja w takim aucie i nie bitym ale podejrzewam że może to być przez otwory z kratką (przewietrzenia ) które są w tym miejscu ale pewności też nie mam
Pozdro |
Comet LRY | 2008-03-02 13:15:39 Testowałem problem ostatnio na myjce i wynika, ze rzeczywiscie woda sie dostaje odpowietrznikiem -wrrr... |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2008-10-06 18:16:12 czy są jakieś kanaliki w Carinie koło nóg pasażera za kierowcą?
dziś zauważyłem, że mam tam małą kałużę. nie mam pojęcia skąd się mogło to wziąć. fotele i tapicerka dookoła jest sucha, nie ma zacieków na suficie (zresztą szyberdach zachlapałby fotel). okno też raczej nie zostawiłem uchylone, bo mokre byłoby wszytko dookoła. to była raczej woda, a nie jakiś inny płyn. padało ostatnio w sobotę, ale niezbyt mocno wiec dlaczego teraz
sprawdzałem tam właściwie codziennie, bo leżała pod fotelem butelka z płynem do chłodnicy (to nie to, śmierdziałoby). |
piasek101 Piaski | 2008-10-06 20:48:34 Tam jest tylko korek (ale powinien być szczelny).
Radzę wysuszyć i obserwować, pojedynczy przypadek raczej nie wymaga interwencji. |