MotoNews.pl

Syrena 102 - rocznik 1962

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam,
chcialem sie pochwalic super maszyna. samochodem tym jest syrena 102 wyprodukowana w roku 1962. wszystko zamiescilem na stronie www http://www.syrena102.pl
znajdziecie tam opis rekonstrukcji pojazdu, ciekawostki zwiazane z syrenka 102, galerie zdjec, historie tego, konkretnego egzemplarza.
napiszcie co o tym sadzicie.
pozdrawiam
harley

BRAWO, BRAWO, BRAWO !

Wielki szacunek dla kolegi - Twoi rodzice przeżyli chyba jeden z najpiękniejszych dni w życiu widzą to auto w 40 rocznice własnego ślubu

Jednym słowem piękne autko

btw: podoba mi się również strona www

Gratuluje !!!!!! Piękne Autko Wspaniała IDEA

Piękne auto, ale ja bym go na zabytek nie rejestrował, bo to nie jest za wygodny pomysł - zapraszam do poczytania na naszym forum...

Super autko!

Cytat:
2008-02-14 15:35:13, Koot pisze:
Piękne auto, ale ja bym go na zabytek nie rejestrował, bo to nie jest za wygodny pomysł - zapraszam do poczytania na naszym forum...

masz racje, jeszcze rozwaze ten pomysl....
chociaz zolte tablice sa jakby stworzone dla syrenki
pozdrawiam
harley
syrenka

obiecanych zdjec troche:

poczatki byly trudne...

pozniej juz bylo tylko lepiej...

efekt koncowy przeszedl najsmielsze oczekiwania....

jest piekna, jak sadzicie???
pzdr
harley
Syrenka

jest śliczna

[ wiadomość edytowana przez: Dawid91 dnia 2008-02-15 13:38:01 ]

ładnie, owszem, elegancko

sorka, że sie przypier**le, ale co się stało z listwą progową i z pasowaniem drzwi? nie da się coś z tym zrobić? czy to tylko fota taka wyszła?

Cytat:
2008-02-15 21:40:31, Janisz1990 pisze:
ładnie, owszem, elegancko sorka, że sie przypier**le, ale co się stało z listwą progową i z pasowaniem drzwi? nie da się coś z tym zrobić? czy to tylko fota taka wyszła?

pewnie mozna, ale uwazam, ze to podkresla indywidualny charakter tego samochodu, zreszta podobno syrenki 102 schodzily z fabrycznej tasmy nie do konca perfekcyjnie wykonczone, co ma swoj klimat, jak sadze...
harley
syrena 102