| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mr_B MV6 kombi+LPG Koszalin | 2008-03-01 09:12:12 Wymienic można, tylko nie kupisz samego nowego szkła... |
QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2008-03-01 09:56:48 ale możesz znaleźć używkę z pourywanymi uszami albo nawet pękniętą puszką i wtedy coś możesz pokombinować. |
arieleb omega b kombiwar/asc ... lubin | 2008-03-01 20:36:59 Albo spolerowa szklo mozna |
jerzy1961 LOB SYMPATYK omega B 2.0 - CARAWAN Warszawa | 2008-03-02 11:51:59 ..... sprawa jest banalnie prosta.... WYSZUKIWARKA !!!! np. porady i tam jest wszystko na ten temat ... jak rozebrać , jak złożyć ,
jak polerować ( a poleruje się poleruje ...i to całkiem niezły efekt) sam po zakupie omesi gdy miała już prawie brązowe szkła i nic nie oświetlały , polerowałem narazie dorażnie lekko ścierną pastą do lakieru ... i przy tym zostałem bo już widzę drogę ..hihi... |
QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2008-03-02 13:22:19 mam znajomego, który przywraca lampy do życia i po jego zabiegach lamy są jak nówki ale z tego co ostatnio z nim rozmawiałem pamiętam, że się właśnie plastiku nie poleruje tylko szkło. ale oczywiście każdy może mieć inne doświadczenia. sam trochę upiększam tylne lampy ale nigdy niczym tak nie wypolerujesz plastiku, żeby wyglądał jak oryginał. |
idzi1 Opel Omega B kombi Bydgoszcz | 2008-03-07 00:37:42 A może zastosować taki wynalazek:
preparat do usuwania rys ??? Ja osobiście użyłem zwykłej pasty polerskiej Tempo. I efekt jest co najmniej zadowalający. Ale jeszcze kilka lat temu polerowałem plastiki pastą do zębów. Wolniej, ale też działała. |