!!!NIESZCZĘŚCIE!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj rano rozpieprzyli mi 132-kę, przód jest do wymiany... nici ze zlotów w wakacje... Cholera, szukam teraz części (przede wszystkim przedni zderzak i atrapa)... Pomocy!!!!

A jak to sie stalo ?

w wawie na strazackiej jest caly przod od 132 ze zderzakiem atrapa, lampami, blotniki
www.autokasacja.pl
pagan

Osiedlowe, nieutwardzone skrzyżowanie równorzędne. Koleś w Audicy Quattro miał mojego ojca z prawej i mój tatuś nadział mu się na prawy błotnik... No comment!!! Koleś chce oddać sprawę do sądu mimo, że nawet policjant mówił mu, że to jego wina. Jak dojdę do ładu z komórką to będą zdjęcia.

Cytat:
2003-07-14 12:35:36, Quattro pisze:
Osiedlowe, nieutwardzone skrzyżowanie równorzędne. Koleś w Audicy Quattro miał mojego ojca z prawej i mój tatuś nadział mu się na prawy błotnik... No comment!!! Koleś chce oddać sprawę do sądu mimo, że nawet policjant mówił mu, że to jego wina. Jak dojdę do ładu z komórką to będą zdjęcia.

A niech oddaje do sadu - tam jak orzekna jego wine ( a z opisu wynika ze inaczej nie bedzie) to dostanie wyzsza kare niz by mu dali policjanci. Problem tylko dla ciebie bo to pewnie przedluzy sprawe a wiec i otrzymanie odszkodowania.

I tu jest pies pogrzebany.

Jezeli policja okreslila wine, a gosc przyjal mandat, to jest po sprawie. Jezeli nie zgodzil sie na przyjecie mandatu to ma sprawe w sadzie grodzkim. Tam glos policji jest decydujacy. Tak czy smak racja jest po Twojej stronie.
3maj sie.

Adamus

O Q....MAĆ!!! Takie ładne autko zepsute.... Tego goście to chyba lepiej rozstrzelić....Szkoda, żee tak sie stało... Musisz dopiąć swego i wyciągnąć forse od sprawcy... Powodzenia

Jejku!!!Współczuję ,ale na pewno autko odbudujecie i znowu bedziemy je podziwiać.Swoją drogą głupi zbieg okoliczności-audi QUATTRO...Pozdrawiam i życzę szybkiej odbudowy autka!

wspolczuje. Mam nadzieje ze sie samochod uda odbudowac...

Szczecin tez trzyma kciuki za jak najszybsze doprowadzenie 132-ki do "stanu z przed"

Ja ma 132 - przód jest wporzo, są reflektory i inne bajery (maska, atrapa, zderzak, błotniki trzeba by zobaczyć czy nie pordzewiałe są za bardzo jest i przednia szyba dobra z wbudowaną anteną - ja zniego wyjołem silnik, skrzynie moduł, szyby elektryczne, chłodnice i pare innych drobiazgów, jak chcesz to dwoń 0502-069-079 , chętnie pomogę kolegom klubowiczom.

Cytat:
2003-07-14 17:29:02, Bartek-Lodz pisze:
Ja ma 132 - przód jest wporzo, są reflektory i inne bajery (maska, atrapa, zderzak, błotniki trzeba by zobaczyć czy nie pordzewiałe są za bardzo jest i przednia szyba dobra z wbudowaną anteną - ja zniego wyjołem silnik, skrzynie moduł, szyby elektryczne, chłodnice i pare innych drobiazgów, jak chcesz to dwoń 0502-069-079 , chętnie pomogę kolegom klubowiczom.

Widzę, że zegary w Twojej Ładzie pochodzą z Poloneza MR >93.

Wiesz, niewiem z którego roku był ten Polonez bo go nie widziałem ale zegary w Polonezie zajbiście mi się podobają, a i jak kumple nieraz wejdą do auta i gdzieś jedziemy to się pytają (oooo to Łada ma takie zegary) było trochę z tym roboty ale się udało i efekt jest super. Z kolei z DF'a mam serwo i pompe sprzęgła bo te Ładowskie to sobie można w d... wsadzić. Może gdyby tak (RUSCY I POLACY) razem wykombinowali jakiś wózek to kto wie może by coś ciekawego wymyślili a tak wszyscy wiedzą z jakimi problemami się borykamy na codzień.

Współczuje. Wiem co będziesz miał z odzyskaniem kasy z OC. Miałem dzwona 24 maja, szkode zgłosiłem koło 3 czerwca a to pier***** Daewoo (ubezp. sprawcy) dopiero w tym tygodniu odda mi kase za Poldka. Ponad 1.5 miesiąca. Przeciągali jak mogli.
Powodzenia.

Współczuję,serce zawsze boli,jak się uszkodzi auto,a co dopiero,jak taki klasyk