Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kuner Raszyn / Wawa | 2008-03-13 15:33:35 Opis z otomoto: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M684366
Witam. mam do zaoferowania swój motocykl - SUZUKI GSX 750 ES. Motorek ma swoje lata, pochodzi z 1983 roku, na liczniku ma przejechane 54 tyś km, ale niestety nie wiem czy ten przebieg jest prawdziwy. Suzuki waży ok 230 kg, 16-to zaworowy, chłodzony olejem silnik dysponuje mocą 90 KM. Spalanie motocykla waha sie od 6 do 8 litrów na 100 km (w zależności od stylu jazdy, mierzone głównie po mieście). Osiągi to poniżej 5 s do setki, oraz maksymalna leciutko powyżej 200 km/h (210 katalogowo, ja jechałem licznikowe 200). Motocykl absolutnie bezwypadkowy. W 2007 roku motocykl został rozebrany do najmniejszej śrubki, a rama została wypiaskowana i pomalowana proszkowo na czarno. Został dorobiony na zamówienie układ wydechowy (1000 zł), a wszystkie przewody hamulcowe zostały zastąpione przewodami w stalowym oplocie (600 zł). Wymienione zostało także sprzęgło, łożysko ramy, olej w teleskopach, a także szybka (170 zł w Larssonie). Na początku tego roku motocykl przeszedł bezproblemowo przegląd techniczny, a zaraz po nim zrobiłem małe przygotowanie do sezonu. Wymieniłem akumulator na nowy, kupiłem nową przednia i tylna oponę, zmieniłem zębatki oraz łańcuch (D.I.D). regeneracji poddałem gaźniki, które potem odpowiednio wyregulowano. Zmieniono olej (Motul 5100 10W50) oraz filtry (MANN). W zeszłym tygodniu wymieniłem stacyjkę, gdyż stara sie blokowała. Całość kosztowała mnie powyżej 1500 zł, a w sumie w motocykl wsadziłem spokojnie powyżej 4000 zł, nie licząc już kosztów zakupu. Do idealnego stanu brakuje tylko wymienić kranik (ok 100 zł, lub ok 50 zł zestaw regeneracyjny w Larssonie) bo się czasem zawiesza. Cena za jaka chce go sprzedać to tylko część kosztów które poniosłem doprowadzając motocykl do takiego stanu. Nowy właściciel będzie zadowolony z zakupu. Sprzedaje, ponieważ znalazłem nowa zabawkę, a dwa motocykle są mi nie potrzebne. cena 3999 zł tel. 0503 185 610 |