Chciałem opisac ku przestrodze. Sklep ma cześci dobre jakościowo przynajmniej jak wynika z opini innych i mojej acz moze nieprofesjonalnej.
Mialem tego niepisac wlasciwie bo wlasciciel ojciec tego sprzedawcy - kanciarza, przeprosil mnie przez telefon kiedy w domu podzwonilem i sprawdzilem ceny, ale dzis jak tam poijechalem kupic pierdolke i odebrac ta poprzednio "nadplaconą kwote" (znowu byl tam synus za kasa) niepodobala mi sie ze nawet nie tyle ze nie byl sklonny mnie przeprosic ale jeszcze dal dpo zrozumienia zebym tam juz niekupowal (taki typ w okularach uwazajcie kiedy wam cos sprzedaje).
Kupujac tam za rada zreszta andrysa drobne rzeczy sworzen nakretki na paiste i komplet srub do tego swrznia skosil mnie na 8 zl tzn policzyl za sworzen normalnie 25 zl a za nakretki i komplet srub sobie doliczyl 8 (powinny kosztowac 7 a zaplacilem 15). Ja potem sie zaczalem domyslac ze cos za drogo ale nie daj Bog jak tam ktos bedzie remontowal silnik i straci kupe kasy. Bo cene jaka przebil to 114% lamiac wszelkie dobre obyczaje nawet sprzedawcow bedacych troszke na bakier.
Takze uwazajcie ladziarze na tego sprzedawce i lepiej, jak on bedzie za kasa poczekajcie az wroci jego tatus no chyba ze sie dobrze znacie i sprawdziliscie ceny.
Acha kase oddal
[ wiadomość edytowana przez: BA3_CCCP dnia 2008-03-29 13:47:42 ]
[ wiadomość edytowana przez: BA3_CCCP dnia 2008-03-29 13:59:41 ]

ale i tak cenna twoja uwaga