wymieniam uszczelke pod glowica i z jakim niutonometrem (czy jakos tam)dokrecic ja??
prosze o pomoc
dziekiuje i pozdrawiam
| « Poprzedni | Następny » |
premier123 Camry 2.0 TD/Subaru ... warszawa | Jak wymieniasz i nie wiesz jakim momentem to dokręcić to nie wróże powodzenia. Nie liczy się tylko moment dokręcania ale też kolejność dokręcania. |
jedrula666 Łużna | kolejnosc to ja wiem kolego ,tylko nie wiem z jakim momentem?? |
wichrowe3 carina e opatkowice | w 4afe dokręca się na 4kilo i potem 2X po 90stopni. ale poczekaj może ktoś inny ci jeszcze odpowie.
|
jedrula666 Łużna | dzieki,ja mam silnik 3S(w carinie to jest chyba silnik 3SFE)i to z jakim momentem?? |
jedrula666 Łużna | wielkie dzieki koledzy odpalila od |
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków | To pochwal się co tam nasmarowali na uszczelce o dokręcaniu
Pozdro. ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | zwykle na opakowaniu uszczelki jest podana kolejnosc i momenty dokręcania , choć nie zawsze |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | Problem tylko z tym ze producent uszczelki nie odpowiada za zerwane szpilki jezeli coś zle napiszą. |
| « Poprzedni | Następny » | |