Witam was- nowy klubowicz :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam od niedawna stalem sie szczesliwym posiadaczem samochodu o nazwie polski fiat 126p planuje bardzo duze przerobki przy silniku a stylistycznie pozostawic praktycznie bez zmian tylko obnizyc i biale klosze lamp tylnych i kierunki boczne wraz z przednimi no i przyciemnic szyby zeby mi szyb o glosniki nie powybijali moj profil jest dostepny pod adresem: http://motonews.pl/user.php?f=25&mod_ok=1 Pozdrawiam i czekam na komentarze o wygladzie maluszka
a oto moje drugie zloto
niestety narazie w trakcie kapitalnego remontu blacharki i lakieru wiecej dostepne pod http://www.mantaclub.pl/galeria.php?fid=03100 pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Manciarz dnia 2003-07-17 09:45:34 ]

zapraszamy do rozmow na forum...a na zostanie klubowiczem trzeba sie troche postarać, wiedzą to wszyscy

Witam nowego forumowicza , udziela się na forum to cie przyjmą i niebęde sam z KIELC

witam witam , klub się rozrasta błogosławieni cierpliwi duchem

Cytat:
czekam na komentarze o wygladzie maluszka

na sam początek proponuję zdjąć te plastikowe brzydactwa z felg!
Stare koła w Maluszku wyglądają naprawdę SUPER. Nie wiem, czemu ludzie jak je jeszcze mają to chowają za badziewnymi plastikami...
Reszta jest bajerowa =) chromik... super

a! i jeszcze jedno - widzę, że masz metalowe lusterko... NIC tylko oddaćdo CHROMOWANIA =)

[ wiadomość edytowana przez: czeczun dnia 2003-07-17 11:12:23 ]

taak zdjac kolpaczki!!! i ja poza gleba z wygladem maluszka bym juz nic nie robil(niech bedzie klasyk) za to z silnikiem pobajerz troszke. Tak poza tym to czesc

czesc i jak koledzy zauwazyli - kolpaki mozesz sobie w garazu na scianie powiesic

Witam nowego

witaj!

ps: jak wyzej - kolpaki do garazu, i przemysl jeszcze raz przyciemnianie szyb:)

cze, masz klasyka, więc go nie marnuj-nie przyciemniaj szyb itp!!!! piękny chrom kołpaki, jak wiadomo się wyrzuca

witam i zgadzam sie z predmowcami

Pozdrowienia z Kielc

Dokładnie, rób tak jak mam ja. To chyba lepsze niż, plastiki i stalówki od BMW... efekt kolejny oblatany styl. Teraz chrom modny (chyba mało osób wie, że mój malan to FL )

...A jak już chcesz przyciemniać szyby to przetop te kołpaki na folię

dokladnie jak chlopaki mowia, zdejmij cow-packi niech pozostanie klasyk bo plastikowych maluchow juz za duzo sie porobilo a takie sa na wage zlota

oczywiscie rzuc go o glebe i podlub w silniku, nad folia na szybach 2x sie jeszcze zastanow...

pozdrawiam

Witam)) Kołpaki - niet Folia nie będzie pasować, zmieni to wizerunek maluch na zdecydowanie gorszy Głośnik poprostu porządnie ukryj))
Aha: jak chcesz grzebać w silniku to proponuje zastanowić się nad hamulcami bo widze że masz stary, słabszy typ

No ja nie będe orginalny bo też mówie kołpaki out, reszta ok. Zarzucił bym jeszcze kolor na progi i będzie git. Pozdrawiam Vad

[ wiadomość edytowana przez: Vader dnia 2003-07-17 16:57:40 ]

Witam nowego kolege maluch ok

Witam. O kołpakach już wiesz, ale reszta jest OK nic w nim nie zmieniaj. Ciemne szybki raczej tu nie pasują.

Witaj wśród zapaleńców...