| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
AdS TOYOTA DRIVER nissan almera Warszawa | 2008-04-26 18:27:52 Zdecydowanie, Koledzy wyżej mają racje, akumulator jest przykładem rzeczy jakiej nie należy kupować w markecie, a już na pewno nie tak stary i drogi. |
Kiinio TOYOTA DRIVER Cari E Częstochowa | 2008-04-27 00:02:20 No to się zawziąłem i kupiłem Centra Futura 55ah za 310 zł. rocznik2008 Tzn teść kupił w Pajęcznie a szwagier przywiózł do czewy. Od razu kupiłem też koledze bo mu wysiadł a żona lada chwila może jechać na porodówkę
W Częstochowie jest taki konkretny sklep z bateriami ale jak zaproponowałem sprzedawcy cenę 320 z 380 to stwierdził że taka kwota nie jest osiągalna, jednak w mniejszych miejscowościach takie rzeczy są znacznie taniej.. Poprzedni był firmy TOYOTA OPTIFIT 72 ah, najprawdopodobniej w moim aucie od 2001 dopiero instalacja gazowa go dopadła i przez noc rozładowywała a za dnia za mało było jeżdżone że odzyskać energię
Dzwoniłem do salony TOYOTY podałem nr VIN a pan mi ocenił jaki aku najlepiej zakupić, czyli 55 ah. Bardzo chciałem firmy OPTIFIT ale niestety nie kwota okazała sie nie osiągalna 480 zł |