Spot Wrocław 2 sierpinia - Wzgórze Andersa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proponowal bym jakis spot we wroclawiu. czekam na wszelkie propozycje

gdzie i kiedy?

kurde dajcie znac przynajmniej tydzien wczesniej tez chetnie bym zobaczyl, poza tym lubie wrocek i chcialbym w koncu zobaczyc malca fortiego jak to jezdzi

masz pecha bo bedzie rozbrajany od jutra
bedzie przechodzil kuracje odmladzajace

forti, na kiedy bedzie gotowy i co to znaczy rozbrajany? czekam na info bo korci mnie zobaczysz/przejechac sie Twoim bolidem

Czemu nie Napiszcie co i kiedy a moze wpadne

naprawde ? to zapowiada sie niezle spotkanie

niom. ustalcie cos, chetnie odwiedze moj byly klub i zobacze coscie tam pogmerali przy autkach

to co forti bedziesz swoim potworkiem czy nie ?

tak ale bez klatki i paru innych rzeczy no i w latki na razie

Ustalcie sobie jakis termin..dajcie dokladna mapke z dojazdem, a my postramy sie wrzucic jakies info na stronie moze przyjedzie troche osob
pozdrawiam

nie wiem czy doczytaliscie, ale powtarzam ze prosze o PROPOZYCJE tak aby kazdy mogl powiedziec czy mu to odpowiada i wybrac najodpowiedniejszy dzionek. pozdrawiam erzet

jesli nikt nie ma propozycji, ja proponowalbym niedziele 27.07.2003 pod wzgorzem Andersa.

kurwa ale wy bedziecie placic mandat za mnie i badanie techniczne i bedziecie odbierac dowod rejestracyjny jesli chcecie zebym was przewiozl

no ja juz napisalem przyjade jezeli bedzie 1.1 forti'ego bo chcialbym zobaczyc to cudo w akcji i sie nim przejechac (jezeli to bedzie mozliwe oczywiscie).

ale z tego co widze chyba z obecnosci 1.1 nici...

Cytat:
2003-07-21 17:36:47, forti pisze:
tak ale bez klatki i paru innych rzeczy no i w latki na razie

p.s. mam nadzieje ze nie bez 1.1 z 650ka ?

silnik bedzie 1,1

Moze lepiej w połowie sierpnia, Przynajmniej bedzie czas na przygotowanie sprzętu

i o cos takiego mi wlasnie chodzilo. jak ci nie pasuje termin to podaj swoja propozycje, a nie gadacie tylko o tym czy forti bedzie swoim malarem, czu nie. jesli nie uzgodnimy terminu to wcale go nie zobaczycie/przetestujecie.

pozdrawiam.

to jak z terminem? mnie pasi praktycznie kazdy weekend oprocz 16go sierpnia bo chcialem sie wybrac na XII Rajd Baltyku, takze postaram sie dopasowac