II Spot Bydgoski (VI Kujawsko-Pomorski)

« Poprzedni | Następny »
Zapraszamy wszystkich chętnych na II Spot Bydgoski, który odbędzie się 3.08.2003 o godzinie 11:00 na betonowym placu pod mostem Fordońskim.

Orientacyjny plan spotu:
- Oficjalne rozpoczęcie spotu (godzina ~11:00)
- Wymiana informacji oraz wstępne oglądanie samochodów
- Konkurencja: na samochód z najciekaszym wnętrzem
- Konkurencja: na najgłośniejszy wydech
- Konkurencja: na najcichszy oraz najbardziej głośny silnik (wolne
obroty)
- Konkurencja: Najbardziej efektowne piszczenie oponami
- Konkurencja: Car Audio (zleżna od liczby chętnych)
- Konkurencja: Przeciągnięcie Poloneza na czas na dystansie 30m
- Konkurencja: Slalom (czas)
- Uczta przy grilu
- Oficjalne zakończenie spotu (godzina ~15:00)

Organizatorzy spotu: Kaovietz (FSO AK) oraz Jeff Colby (FSO PTK)

Tak notabene to zawsze aktualne informacje oraz szczegóły dotyczące Spotów Bydgoskich można znaleźć na stronie FSO Zloty

O jak sie cieszę! Może do tego czasu uda mi sie chociaż na próbnych odpalić sedana...

BTW
Cytat:
Proszę się zapisywać w dziale ''zloty - tablica ogłoszeń''

tylko ja nie widzę tego działu czy problem lezy po stronie webmastera moze

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-07-22 00:12:45 ]

A bączkiem można sie pojawić??

Oczywiście, że można przyjechać. Wszystkie samochody FS(O,M), Fiat są mile widziane. A dział ''zloty - tablica ogłoszeń'' znajduje się gdzie indziej (FSO PTK), lecz oczywiście nie jest koniecznością tam się zapisywać. To tylko taki dodatkowy bajer.

hmmm... a co z video z I spot'u bydgoskiego?

Cytat:
2003-07-22 11:16:38, czeczun pisze:

Jest problem z kodekami, ale ja spróbuję coś wykombinować w tym tygodniu. Tak notabene teraz w naszych rejonach jest dość ciekawa burza.

Cytat:
2003-07-22 12:02:46, Jeff_Colby pisze:
Cytat:
2003-07-22 11:16:38, czeczun pisze:

Jest problem z kodekami, ale ja spróbuję coś wykombinować w tym tygodniu. (...)

Jesli bedziesz mial problemy to ja to moge zgrać na kompa i skompresować - na dniach przeinstalowuje winde wiec wszytsko bedzie dzialać

Dzięki za propozycję, ale powinienem sobie poradzić, w końcu siedzę w tych dziedzinach już 10 lat, ale po prostu to co zgrywałem to robiłem u kumpla, a on miał namieszane, że tylko można było się wściec. Lecz teraz mogę zrobić ponownie wszystko u siebie więc w końcu mam nadzieję, że będzie to działać.

A czy sa juz jakies informacje ilu nas bedzie?? Prosze wpisujcie sie wszyscy chetni!! Chcialbym wiedziec ilu nas sie pojawi, choc i tak bede na 99.99%. Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele!!

Wiesz Simon wiem już z doświadczenia, że tej liczby nie idzie po prostu ustalić na 100% przed spotem. Ostatnio było zapisanych 5 osób, a było 11...

No, jednego Kanta to już raczej na pewno nie bedzie, chyba że mi ktos zasponsoruje próbne blachy .
Wlasciwie to moglbym go juz zarejestrowac i przyjechac ale chce jakos pozytywnie zalatwic temat LPG, wiec wstrzymam sie jeszcze z tym kilka dni - jak nic mi sie w tej sprawie nie uda zrobic to dopiero sie wqwie! Ale jestem dobrej mysli.
Na nastepny spocik regionalny na pewno przyjade a teraz moze wpadne z wizyta zobaczyc jak sie imprezka udała

Cytat:
2003-08-01 01:56:58, Race_D pisze:
No, jednego Kanta to już raczej na pewno nie bedzie, chyba że mi ktos zasponsoruje próbne blachy .
Wlasciwie to moglbym go juz zarejestrowac i przyjechac ale chce jakos pozytywnie zalatwic temat LPG, wiec wstrzymam sie jeszcze z tym kilka dni - jak nic mi sie w tej sprawie nie uda zrobic to dopiero sie wqwie! Ale jestem dobrej mysli.
Na nastepny spocik regionalny na pewno przyjade a teraz moze wpadne z wizyta zobaczyc jak sie imprezka udała

Wpadnij to pogadamy, ale coś i wczoraj wieczorem próbowałem i teraz próbuję i nie mogę Cię złapać na GG

to moze i my z mad'em wpadniemy ?

Wpadnijcie!!! Będzie świetna zabawa!!! Może nawet pogoda nie będzie taka zła

Cytat:
2003-08-01 23:02:41, Jeff_Colby pisze:
Wpadnij to pogadamy, ale coś i wczoraj wieczorem próbowałem i teraz próbuję i nie mogę Cię złapać na GG

Nie miałem neta przez 3 dni! - ISP dał dupy ostro
Wpadne na pewno, chociaż fotki popstrykam. Pogadam też chętnie ze wszystkimi Kantownikami i resztą FIATowskiej braci

my przyjedziemy z mad'em jak po zlozeniu do kupy rano silnik odpali, bo byl od podstaw skladany...

a tak z innej beczki mozecie chlopaki wziac ze soba jakies wolne kolezanki ?

P.S. im wiecej kolezanek tym lepiej

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2003-08-02 22:29:47 ]

No przydalyby sie jakies panny na wydaniu...madre,ladne,szczere,mile,ladne,uczciwe,ladne...chyba sie powtarzam??? a pozatym...chyab marzenie scietej głowy??

Wszystkie koleżanki są u nas bardzo mile widziane Mam nadzieję, że jutro auto odpali bez problemu. W razie czego około godziny 10:30 będę już czekał na stacji PKN Orlen (jest na mapce) czerwono-czarnym Polonezem.

Pozdrawiam

jak silnik po zlozeniu jutro rano zagada przyjedziemy napewno

« Poprzedni | Następny »