Zasilanie skrzynki bezpieczników

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś orientuje się gdzie znajduje się bezpiecznik nr 25 (wg książki Morawskiego) ? W opisie jest to bezpiecznik od zasilania skrzynki bezpieczników i przekaźników w przestrzeni silnika i zasilanie modulatora ABS (bezpiecznik główny). Za cholerę nie mogę go zlokalizować

skrzynka bezpiecznikow pod maska znajduje sie za akumulatorem

spoko, to to ja wiem, ale tam nie ma niestety tego bezpiecznika. Wg ksiązki są od 19 do 24 (odpowiedzialne za światła) i same przekaźniki

nie chodziło mi gdzie znajdują sie przekaźniki w komorze silnika tylko gdzie jest bezpiecznik który je zasila

[ wiadomość edytowana przez: nnorbi dnia 2008-05-30 21:59:35 ]

Utopić dziada w Zimnicy!!!

A skąd pomysł że jest taki bezpiecznik? W serwisówce nic takiego nie występuje, chyba że niedowidzę.

jak pisałem, książka Edwarda Morawskiego str. 174 Wykaz bezpieczników. Ostatnia pozycja bezpiecznik nr 25, 40 A itd., a temat drążę gdyż mam awarie i stoję esperakiem na Statoil próbując rozgryźć jej przyczyne

Opisz dokładniej tą awarię, która Cię unieruchomiła, co się dzieje?

Cytat:
2009-10-26 21:33:18, Ptaszyna pisze:
Opisz dokładniej tą awarię, która Cię unieruchomiła, co się dzieje?

Myślisz, że kolega nnorbi nic nie zrobił przez te 1.5 roku i dalej stoi z awarią na Statoil próbując rozgryźć jej przyczynę.

Aaa, zasugerowałem się datami ostatnich postów...
No dobrze, więc co się DZIAŁO?

Kolega chyba jak " Człowiek Demolka " został zamrożony i teraz się rozpuścił lód
Bez obrazy
Taki mały żarcik.