Dziwna zmiana samochodu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie wrocilem z malenkiego weekendowego wypadu, bylem nad jeziorkiem ze znajomymi kolo inowroclawia. Widzialem tam wisniowego espero 1,5 z lekko zmienionym tylem, tzn zamial blendy mial czarny plastik ktory laczyl sie z tym standardowym pod blenda. Efekt w sumie fajny ale na dluzsza mete chyba nudzacy. Zrobilem fotke ale niestety nie mam cyfrowki wiec jak film wywolam to wrzuce na forum.

Widzialem tez esperacza z czarnym napisem na blendzie ESPERO, gdzie mozna cos takiego dostac? i po ile?

Też kilka widziałem z czarnym napisem espero na blendzie. Ponoć jest to import z Niemiec, ale ja widziałem wersję 1,5 więc może tylko część przyjechała od Niemaszków - swoją drogą to miał odjazdowy złoty kolor.

Cytat:
2003-07-22 16:05:45, RICO__ pisze:
wisniowego espero 1,5 z lekko zmienionym tylem, tzn zamial blendy mial czarny plastik ktory laczyl sie z tym standardowym pod blenda.

Czyżbyś widział mój były samochód (nie pamiętam, jakie ma teraz blachy, chyba WH cośtamcośtam) ? Miałem taki patent u siebie a kolor i silnik zgadzają się... Nie widziałem ani nie słyszałem, żeby ktoś oprócz mnie miał coś takiego, więc to pewnie mój... Jaki ten świat mały .

P.S.
Nie jest to czarny plastik. Po prostu obszar między światłami pomalowałem 4 warstwami czarnego Motipa...

Cytat:
Nie jest to czarny plastik. Po prostu obszar między światłami pomalowałem 4 warstwami czarnego Motipa...

Meehau, masz moze jakies zdjecia tej blendy ? Tez mam zamiar cos takiego zrobic

Wysyłam Ci mailem. Pech chciał, że tył na każdej fotce jest zacieniony, ale co niecio widać...

hehe, nie pamietam numerow, ale jak wywolam film to sie wszystko wyjasni, jest dosc duze prawdopodobienstwo ze to byl twoj esperaczek, byl w swietnym stanie.

To było coś takiego?

Idealnie to samo, tylko ze to byl wisniowy kolor i bez naklejki klubowej

Jakos dziwnie jak dla mnie wyglada tyl tego Espero, wole standardowo - jak w amerykanskich krazownikach - caly tyl - jedna wielka lampa , ktora co prawda swieci tylko w niektorych miejscach

dobre podoba mnie sie

mi nie bardzo