Czy kobiete da sie zrozumiec? (Czy tylko kochac?)

« Poprzedni | Nastpny »
Panowie, czy ktos z Was rozumie kobiety? Ilu z Was moze sie pochwalic "posiadaniem" przyjaciolki? Czy ta przyjazn nie zaczela sie aby kiedys od flirtu, zadurzenia?
Czemu wmawiaja nam, cos czego nie powiedzielismy? Czemu graja na emocjach?
Jednak samochod jest wdziecznym obiektem westchnien...
Chyba zaraz pojde pojezdzic...
Przepraszam, ze tak troche poza tematem.

Mozna by jeszcze dodac, ze kiedy zadaja pytanie a czlowiek (znaczy facet) tylko nabiera powietrza dla podtrzymania procesow zyciowych, to juz zaczynaja krzyczec, ze im sie przerywa w polowie zdania.

Kto tu ma kopoty sercowe.....................................

Chlopie ty ich nieprbuj zrozumie bo prdzej osiwiejesz ty naucz si z nimi y a nie je rozumie.!!!

No prosz...
Ciekawe podejcie.

Radek - niczym si nie przejmuj...
Kobiety s nieobliczalne....
Niestety....
Trza by twardym, a nie mitkim

Caroline!! TY YJESZ???
To moe wspomoesz naszego koleg???.....
Adminek! Widz, e ..."z niejednego pieca jade"! ...Nic doda nic uj i nic mdrzejszego nikt nie wymyli!..."Z kobiet trzeba si nauczy y, NIGDY nie naley prbowa kobiety zrozumie !!/ czowiek yje zbyt krtko na tak zoony proces....nawet biorc pod uwag prac kilku pokole /

Jak dobrze e Was mona atwo zrozumie....
Radek gowa do gry!
Pamitaj s takie kobiety, ktrych nie da si zrozumie, ale s i takie, ktre nie tylko nie s skomplikowane ale rwnie rozumiej Was...
...podobnie jest w drug stron...

Karola, Twojemu bankowi tez nie zapomne!

Ja mam przyjaciolke od 7 kl podstawowki.. mieszka w bloku obok...
Nie zaczelo sie od flirtu... nigdy go nie bylo i raczej nie bedzie bo dziewczyna teraz juz chyba sie bedzie chajtac

W kazdym badz razie czesto sie nie odzywamy rok do siebie.. brak czasu... (niby blok od siebie) .. ale potem normalnie jak by to bylo wczoraj...

Da sie z nimi zyc ....
Za to z moim samochodem NIE

Kobiety mona PRBOWA zrozumie , ale zajmuje to duo czasu i czsto koczy si to kopotami. Ja "rozpracowuj" jedn od kilku lat, mam z tego dwjk wspaniaych chopaczkw i dalej niewiele wiem .Na inne rozpracowania ju nie mam ochoty.Na szczcie w peni jestem zadowolony z tego co mam.Fajn rodzink i ESPEROOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Hm, trzeba pamita, e kobieta jest rzdzona cyklami i rnie mwi w zalenoci od dnia.

Naley te zwrci uwag, e maestwo i macierzystwo dla wikszoci kobiety s uzasadnieniem jej bytu biologicznego i w zasadzie kada kobieta temu rytmowi si poddaje.

Dlatego te wiele kobiet po pewnym czasie zaczyna "polowanie”, na co bardziej atrakcyjnych partnerw i dy do sformalizowania zwizku.

Jest kilka standardowo atrakcyjnych cech mczyzn dziaajcych na wikszo kobiet, s to muzykalno (jaki on romantyczny), tyzna fizyczna (jaki on silny), upodobania artystyczne (jaki on romantyczny, mdry, wraliwy) itp.

Niestety rni si te sposb formuowania myli i rozumienia gestw. Przytulenie kobieta odbiera jako gest mioci, w dla faceta to znak, e babka jest moja (albo siga po piwo jak w reklamie jednego z browarw). Mczyzna woli powiedzie to co trzeba, kobieta pozostawia wiele spraw w domyle (przecie wiadomo o co chodzi).

W pniejszym etapie bardzo istotne jest szukanie mdrego kompromisu, tak, aby nie dochodzio do zbdnych spi. Patrzc na wiele zwizkw, ktre przetrway lata widz, e gruje tam wzajemny szacunek i raczej przyzwyczajenie ni mio.

Nie ma to jak Andrzej

To si nazywa precyzyjna wiedza To pewnie wynik dugoletnich bada

Andrzej_Libera pisze:

Cytat:
Dlatego te wiele kobiet po pewnym czasie zaczyna "polowanie”, na co bardziej atrakcyjnych partnerw i dy do sformalizowania zwizku.

Ale podczas i po tym "polowaniu" czsto bywaj nieobiektywne:

GG

Cholera, co ja ... taki mdry jestem, e dla mnie problemu zrozumienia kobiet nie ma ?
Do 30-tki kobiety s tak proste do zrozumienia jak modzi faceci i rwnie wkurzajace jest to zestandaryzowanie oczekiwa danej pci (niczym figurki z jednej sztancy).
Mczyni lec na adn d.., a ich obawy i kompleksy, gdy jednak nie lec s widoczne jak na doni i podobnie jest z modymi kobietami (z tym, e d..a dla nich nie jest najwaniejsza).

Chwilowe humory tu niczego nie zmieniaj. Olanie nowego adoratora za to, e przyszed na randk w adidasach i z gupi fryzur jest analogiczne do reakcji faceta, gdy jedyn wad panienki s krzywe zby. Chocia ten ostatni, czciej schowa swoje "humory" mylc o nagrodzie, czyli o tym jak zgrabn d.. ma adorowana.

Pozdrwka

w punktach moje dotychczasowe obserwacje:

1) Napewno okres zauroczenia pozwala na wiksze kompromisy, a wic i na wiksze udawanie ,e si kobiet rozumie....
2) Po wielu dowiadczeniach zrozumiaem ,e kobiety nie lubi by zrozumiane - to wywouje tylko agresj - jeli potweirdzasz ,e j rozumiesz jest za jak jasna cholera
3) W kobietach zo wywyouj sprawy ktrych my mczyni czsto nie zauwaamy - le zoony sweter i inne pierdoy...

ja nadal rozgryzam moj on - mamy za sob chyba ze trzy powazne kryzysy, ale jako si toczy - chyba powoli wie nas najtrwalszy cement - przyzwyczajenie........

Panowie, jak Was sucham, to wydaje mnie si, e powinnicie zaoy gabinet pomocy spoecznej

Jako kobieta mog doda e niektrym z Was udao sie trafi w 10!

« Poprzedni | Nastpny »