| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2008-07-08 11:41:53 Można sam wskaznik wymienic. Nie trzeba całych zegarów. |
robert1407 Ciechanów | 2008-08-06 06:58:41 Dzięki Bigelektron pomogło
Na płytce w jednym miejscu był jakiś nalot, może ktoś wcześniej coś lutował. Poskrobałem, podmuchałem i chodzi super
A te blaszki to są bardzo cienkie i mało dostępne poruszałem je tylko lekko wkrętakiem. A swoją drogą jak zdjąć wskazówkę i tarczę z cyframi, pociągałem lekko za nią ale się bałem żeby nie urwać
Mam jeszcze drugi problem, przycisk tylnego reflektora przeciwmgielnego w środkowej części nad radiem sam od drgań się załącza i tak w koło ewidentnie to jego wina bo nawet jak przycisk przekrzywię do boku to już załącza,wyłączyć też problem trzeba czasam kilka razy pykać, oglądałem to chyba nierozbieralne Jak się to wypnie z kostki to światła wcale nie świecą
Czy muszęszukać drugiego?? |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2008-10-26 18:17:55 Witam
Jestem nowy na forum, a zarazem jestem nowym posiadaczem Cariny. No i mam ten sam problem z tymi tylnymi przeciwmgiełkami. Ktoś może wie jak to naprawić?? Pozdrawiam |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-10-26 23:02:17
mozna rozebrac i sie z tym klawiszem bawic ale lepiej go wymienic i spokoj bedzie ,a on chyba niezadrogi byl ten klawisz byl. |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2008-10-27 18:21:39 zatem to tylko wina klawisza?? myslalem juz, ze jakies spiecie w elektryce samochodu.
dzieki za odpowiedz i pozdrawiam |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-10-27 23:44:45
Popsztykaj w niego to bedziesz mial pewnosc. |