| « Poprzedni | Nastpny » |
![]() srubek opel omega b ketrzyn | witam ciezko pali rano co to moze byc pozniej jest nomalnie |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin | Kolego, 1013dni jeste na tym forum i tak petard wywalasz??
Wysil si troch i poszukaj w archiwum, sprawd podstawowe rzeczy w aucie, opisz co sprawdzie do tej pory, zamiast zamieszcza enigmatyczny post... |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | a ja cign wtek widoczny na gwnej stronie, no tylko prd na klawiatur puci |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoup Sosnowiec | srubek co chwile wali takie petardy... moe to ju nie srubek, tylko jego konto... |
SIEKO Opel Omega B Jastrzbie Zdrj | a gaz masz?? |
![]() srubek opel omega b ketrzyn | tak ale sekwencje a jeszczo jedno jak troche pochodzi dam gazu energicznie to tez sie dusi jak leekko jest normalnie |
omegolotC30NE Czerwin | mylisz ,e sekwencja si nie psuje? Jeli masz superanckie Vallteki, to by moe, ktra sekcja si rozp....a i puszcza gaz. |
![]() srubek opel omega b ketrzyn | ALE PRZECIEZ ODPALAM NA BENZYNIE CO MA DO TEGO GAZ
|
SIEKO Opel Omega B Jastrzbie Zdrj | chyba nie szukae niczego na forum ,par dni temu te miaem ten sam problem co ty ,na 100% jest watek tej treci co ty napisae ,tam koledzy pisali rne sugestie co moe by przyczyn ,jedna bya trafna GAZ ,ja tez mam sekwencje BRC jeszcze na gwarancji i co ,lipa tez miaem problem z odpalaniem ,zakr gwny zawr bezpieczestwa przy butli i pojedzi troch na samej benzynie jak problem zniknie to bdziesz zna przyczyn ,a jak nie to moesz wtedy szuka dalej |
| « Poprzedni | Nastpny » | |