Może ocenicie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeżeli ktoś ma ochotę popatrzyć na to, co zrobiłem ze swojego poldka to zapraszam Samochód nie jest jeszcze skończony-trzeba go do końca poskładać, w garażu czeka nowa maska na założenie i kilka innych bzdurek

Głosy krytyki mile widziane

http://2fast4u.w.interia.pl/bandzior/bandzior.htm

Mad Max.... z hydropneumatycznymi resorami hehe.

que maravilla
czyz by mnie wzrok nie mylil ale tam piekne i mocne serce chyba siedzi
ja osobiscie uwazam ze jest spoko , dodaj ewentualnie dodatkowe szperacze z przodu ... i bedzi COOL

Trochę słabe zdjęcia żebym mógł konkretnie się wypowiedzieć.

"słowa krytyki mile widziane"-jeśli mam być szczery,taki sobie ale z oceną powstrzymam się do ukończenia przez Ciebie całokształtu prac nad tym samochodem

Całkiem sympatyczny. Z tyłu tylko czegoś brakuje.
Nieźle się prezentują koła równo z błotnikami , no i serduszko bardzo ładne.
Mam nadzieję że ta pojedyńcza wycieraczka chodzi jak trzeba a nie tak jak w żółtej strzale Tomka

To już widziałem w Czerniewicach i podobało mi się Nie masz czasem jakiś nowszych zdjęć ??? Jak wyszło drugie malowanie?

Też widziałem to "czarne monstrum" (to jest komplement ) w Czerniewicach i wyglądało fajnie. Na pewno się wyróżnia .

Szkoda tylko,że ma "nowy" tył...Byłby świetny gdyby pozostał "borewiczem".Ale niezły "bandzior"

No całkiem sympatyczny Ale jeszcze popracuj nad tyłem, bo wygląda jak łódka i wcale nie Bols

Szczerze niebieski mi sie bardziej podobał no i lubie jak samochód błyszczy. Teraz jest dla mnie jakiś smutny strasznie, co nie zmienia faktu że autko do pozazdroszczenia !!!
(ocena wyłącznie ze zdjęć)

Cytat:
2003-07-27 19:34:53, kaovietz pisze:
Szkoda tylko,że ma "nowy" tył...Byłby świetny gdyby pozostał "borewiczem".Ale niezły "bandzior"

To znaczy on nigdy nie był Borewiczem. Oryginalnie jak i w praktyce to przejściówka , ale Sergiusz przerobił trochę przód na Borewicza co sprawiło, że auto jest bardziej charakterystyczne, aczkolwiek mi bardziej odpowiadał dawny wygląd przodu ze świetną siatką na grilu, ale to tylko moje zdanie.

No No niezle niezle

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Ładny ale ten kolor mi nie bardzo podchodzi. Też uważam że niebieski błyszczący był ładniejszy.

powiem tak...

bardzo fajny patent z kolami... ale o tym juz ktos pisal

dupa i moim zdaniem troszke jak mydelniczka... wartoby cos urozmaicic, choc nie koniecznie jakis gigantyczny super hiper spojler ala F1

ale ogolnie fajna bryka

Cytat:
2003-07-27 20:18:36, Jeff_Colby pisze:
Cytat:
2003-07-27 19:34:53, kaovietz pisze:

To znaczy on nigdy nie był Borewiczem. Oryginalnie jak i w praktyce to przejściówka , ale Sergiusz przerobił trochę przód na Borewicza co sprawiło, że auto jest bardziej charakterystyczne, aczkolwiek mi bardziej odpowiadał dawny wygląd przodu ze świetną siatką na grilu, ale to tylko moje zdanie.

Czyżby to przód z tego borewicza, co go "okazyjnie przez przypadek" zakupiliście?

Mnie się podoba. Będę u was 9 sieprnia - mam nadzieję, że już będzie skończony.

Cytat:
2003-07-27 22:34:22, Janio pisze:
Czyżby to przód z tego borewicza, co go "okazyjnie przez przypadek" zakupiliście?
Mnie się podoba. Będę u was 9 sieprnia - mam nadzieję, że już będzie skończony.

Zapewne to ten, a mi się odrazu wydawało że ja go gdzieś widzialem Wtedy był taki zielony...

Ciekawe autko ale przychyle się do opini niektórych, że kolorek taki sobie. Czekamy na więcej większych zdjęć!

SerU co do wyglądu zewnętrznego to bezwzględnie przyciemniłbym tylne lampy na czarno. Byłby wtedy bardziej bandziorowaty .

Nie no ładny jest - jeżeli ma kolor czystej czerni. Ja bym dodał troche chromu do niego

załaduj sobie 5 fotek auta do swojego profilu

Dzięki Panowie za słowa krytyki i poparcia. Co do koloru, to pacnąłem go na czarny mat bo mnie się już przejadły błyszczące metaliki, perły i inne cuda ale to oczywiście kwestia gustu Ten kolor ma tylko jedną wadę-dziś jak sobie postał na słoneczku w temperaturze ponad 46 stopni, to nie mogłem dotknąc klamki-tak się nagrzała.
Jeżeli chodzi o tył, to planuję dorzucić tam coś ciekawego ale muszę wybrac odpowiedni wariant, żeby nie zrobił się za ciężki. Poza tym za każdym razem policjanci się mnie pytają kiedy założę zderzak
Niebawem dostanie też zupełnie nową przednią maskę z 3 wlotami powietrza do chłodzenia kolektora wydechowego, dolotu do "czegoś tam" i dodatkowego chłodzenia silnika. Maska ma zaspawaną tą oryginalną kratkę-jest zupełnie gładka.
Tylne światła już są lekko przyciemnione a co do chromów, to też już czeka mały zestawik nabłyszczający