undefined[ wiadomość edytowana przez: CHAOSseba dnia 2008-08-26 16:15:20 ]
[ powód edycji: czytaj FAQ!!!!!!!!!!!!!!!! ]
| « Poprzedni | Następny » |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin |
nie okłamał Cię. Pewnie znajdzie się ktoś kto napisze, że u niego się tak nie dzieje i uda się to wyjaśnić. Generalnie Ople tak mają. TTTM - Ten Typ Tak Ma. pzdr ![]() |
YANNOSICK (S) Pełnoprawny Klubowicz Yerseke,Holand | Czerwony silikon czasem pomaga. Warto też kupować uszczelki uznanych producentów. Kiedyś poradziłem sobie z tym poceniem robiąc uszczelkę samemu. |
maslo1920 Forumowicz OPEL ASTRA G CHORZÓW | OKI POSTARAM się na wszelkie sposoby |
FabiaNOS Pełnoprawny Klubowicz OMEGA Yese | Proponuje zdjąć całkiem pokrywę rozebrać co się da i dokładnie przeczyścić odmę
Pewnie jest przytkana to powoduje wyciek
W jednym z moich Opli pomogło i oczywiście Nowa markowa uszczelka, to podstawa |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa |
u mnie się tak nie dzieje silikon z obu stron uszczeli korkowej i jak narazie od jakiegoś roku czyściutko
kolego maslo "takie plastikowe coć" to właśnie odma i bardzo dobrze że ją przeczyściłeś |
Jacek1983 Pełnoprawny Klubowicz Civic EJ9 1.4 iS/Ast ... Warszawa | W Asconie nie miałem tego problemu - pod uszczelką suchuteńko było, zaś w Astrze - 10 tys.km po remoncie silnika - wilgotno. Przed remontem zresztą też. Przeszedłem z tym do porządku dziennego, w końcu ubytki oleju nie są jakieś masakryczne. |
| « Poprzedni | Następny » | |