| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Walezy Fiat 131, Subaru Imp ... Czyżowice | 2008-08-31 23:03:39 Do sprzedania jest nowa skrzynia biegów z forda sierry z wkładem Tran X na prostych zębach z krotkimi biegami. Obudowa skrzyni jest stara natomiast cała reszta to fabrycznie nowe części. czyli synchronizatory, wszystkie zębatki, łożyska, "layshaft"- nie znam dokladnego tlumaczenia
Skrzynka ma takie przelozenia 2.38:1 1.69:1 1.27:1 1.00:1 0.87:1 Jest synchronizowana wiec odpadaja problemy z żywotnością. przejechala moze z 500km i jest mi juz niepotrzebna bo uzylem jednak skrzyni z hondy. Do skrzyni dodaje: -klosz z łady-pasuje do DOHC -Koło zamachowe z łady -sprzęgło na spieku -wał napędowy jednoczęściowy pasujący do fiata 131 i pewnie poldka czy kanta ale tego nie wiem na 100% filmik ze skrzynka SKrzynka wyje jak kolotka i ma podobne ale troche dluzsze przelozenia. przede wszystkim ma nadbieg. To jest profi skrzynka z zebami jak naped betoniarki wiec nie uleci nic w niej i mozna ja katowac bez problemu. Cena to 6 tys bez mozliwosci negocjacji. |