NAJNOWSZE FOTKI klubowego vipera po obniżeniu zawiechy !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

A tutaj znajdziecie DUŻE formaty 1024x768 (na serwerze koreańskim, umieszczone w galerii koreańskiej):

1 2 3 4

Przód wysoko stoi

Szybki z przodu też warto zrobić. Są wyznaczone warsztaty, więc Policja może skozyć...

No i stożek warto oddzielić pleksą od komory, znacznie lepszy efekt będzie

Ogólnie nieźle, drażni mnie ta naklejka H&R

Zaraz, zaraz, to jest fura Bartka vel Armani? Przeca mialy byc Ventury - co sie stalo, ze koniec koncow H&R zawitalo w esperaczu? I jaka cena tych H&R, bo z tego co pamietam Bartkowi zalezalo na cenie <600 zł ? Poza tym trza troche poczekac, az te sprezynki sie uloza, bo siakos wysoko stoi... Ale moze takie tylko moje wrazenie ??? Nie wiem, nie znam sie...

Od razu lepiej!!!,, a jakie amorki jestem ciekaw bo zapomniałem no i jak sie jeździ??

Jakoś nie moge się przekonać to tych naciągniętych siłowo czerwonych podkoszulków męskich , bo kaczorka jestem w stanie nawet polubić

Przód na H&R już zbytnio nie opadnie

Amorki pewnie KYB

To nie Armiani tylko Bartek1112!
Niestety nie ma on dostępu do neta więc ja odpowiem na wszystkie pytania:
1. Amorki - Kayaby gazowe
2. HR-y kosztowały 800pln a razem z montażem 1000pln - Bartek nie mógł już dłużej czekać na te piepszone Ventury - po wpłacie zaliczki i miesiącu czekania w końcu powiedzieli mu że chyba wogóle ich już nie będzie więc Bartek się wkur... i kupił HR-y
3. Na zdjęciach może aż tak dobrze tego obniżenia nie widać ale ale na żywca różnica jest bardzo duża - wystarczy spojżeć na poniższą fotkę przed obniżeniem
4. Stożek normalnie siedzi dodatkowo w aluminiowej rurze, ale specjalnie do zdjęcia ją zdjeliśmy aby uwidocznić sam stożek
5. Samochód ma aktualnie 90 tys km a jest zadbany jeszcze bardziej niż samochód Tomka Mydłowskiego - jak by prosto z salony wyjechał - Bartek BARDZO dużo czasu mu poświęca - zwierzył mi się że na czyszczeniu szczoteczką jednej felgi schodzi mu się około 25min!

Fotka przed obniżeniem zawiechy

Przepraszam, za pomylke - chodzilo o Bartka... Hmm, szkoda ze lipa wyszla z tymi Venturami - a mialo byc tak pieknie.
A jesli chodzi o obnizenie to Faktycznie, na tym zdjeciu "przed" wyglada jak off-road Teraz wyglada bardzo w porzadku - a jak zmiany w prowadzeniu autka? Testowaliscie jakis slalom?

NO NIEZLE CACKO....

Witam

FAJNE FAJNE

(jak sobie poradzi z naszymi drogami)

wygląda suuper! Łukasz pogratuluj właścicielowi. Ale co z naszymi drogami??? jak ON sie będzie sprawował np. na drodze od ronda wołomińskiego do czubków w ząbkach???
20-30 km/h bo pewnie jak więcej to będą problemy.
Nie pomyślcie że narzekam czy kwaszę, no ale drogi mamy takie jakie są.
pozdrawiam wicio

Ejjj Wiciu, cos chyba masz chwile głebokiego pesymizmu dzisiaj. Ja jeźdżę na niskich Venturach (-40mm) i na niskich oponach (195/50/15) i nic się złego nie dzieje. Ani mi zawieszenie nie pada, ani felgi się nie gną, plomby też mi nie wypadają ... czyli jest OK - co nie zmienia kwestii że Balcerowicz musi odejść..

Cytat:
2003-07-30 21:41:26, witoldnowak pisze:
wygląda suuper! Łukasz pogratuluj właścicielowi. Ale co z naszymi drogami??? jak ON sie będzie sprawował np. na drodze od ronda wołomińskiego do czubków w ząbkach???
20-30 km/h bo pewnie jak więcej to będą problemy.
Nie pomyślcie że narzekam czy kwaszę, no ale drogi mamy takie jakie są.
pozdrawiam wicio

tak tak..... zgadzam się z przedmówcą..... Balcerowicz musi odejsć

bardzo ladny samochod. Tweety na pasach rzadzi, a te koszulki wygladaja jak na sile naciagane bikini na siedzenia

nic tylko gratulowac a fele... hohoho

No fakt, auto zadbane
Na temat białych pasów się nie wypowiadam - rzecz gustu ....
Ale co to za "bandaż" na lusterku zewnętrznym ? Peknięta obudowa, czy coś gorszego ?

Ten "bandaż" to lusterko przyklejone do reszty, bo Bartek miał bliskie spotkanie z TIREM który wygioł mu lusterko w drugą stronę całkowicie je wyłamując... narazie trzyma się na taśmie...

wygląda na tip-top ---extra gratki dla właściciela no i mamy w klubie reprezentacyjną limuzyne jeszcze raz brawo!!!!!!

Łukasz zwijaj lepiej te fotki z forum, bo Wiejski Tjuning będzie miał używanie. Taśmex na lusterku + dyndadełka wewnątrz + ścierki na siedzeniach +
brrrrr....
aż mi się rzygać chce
Ślady po parkowaniu na środku drogi 2 pasmowej
DIODY NA SPRYSKIWACZACH, jeśli dobrze widzę. Wiocha, ale do galerii koreańskiej pasuje doskonale

... a zawieszenie może być.

Ostro Piotrek...a ja uważam, że nawet jak zdjecia te pojawią się na powołanej stronie, to bedziemy Swojego bronić jak niepodległości

ja dodam od siebie ,że widziałem Esperko Bartka na ostatnim zlocie.
Samochód jest faktycznie BAAARDZO zadbany - faktycznie jakby wyjechał z fabryki.
Co do gustu to ja akurat też mam inny - pasy i spryskiwacze nie podobają mi się, ale wiem ,że bardzo podobają się Bartkowi i TO jest najważniejsze.
W każdym bądź razie za pracę wkładaną w autko - jest naprawdę perfekcyjnie zadbane.

Cytat:
2003-08-01 09:34:32, Maciej75 pisze:
Ostro Piotrek...a ja uważam, że nawet jak zdjecia te pojawią się na powołanej stronie, to bedziemy Swojego bronić jak niepodległości

Paski po dachowaniu na świeżo malowanej drodze + diody z odpustu będę tępił... i do autorów WT się przyłączę.