[OT] Nowe Pokolenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W piątek 1 sierpnia 2003 o godzinie 14.00. Przyszedł na świat mój drugi synek.
Waga 3950 i 58 cm długości.
Tatuś i mamusia są bardzo szczęśliwi.

I tak zaczyna się. Pojawia się nowe pokolenie miłośników FSO. Tzw. odziedziczone rodzinnie.

Myśle, że dzieci są naszą dumą i powinny od najmłodszych lat podzielać zainteresowania rodziców.

Pozdrawiam waszystkich nowo narodzonych i tych którzy sie jeszcze spodziewaja potomstwa.

Gratulacje dla szczęśliwego Tatusia!!! Niech Potomek rośnie w siłę !!! (w otoczeniu produktów FSO )

G R A T U L A C J E !!!

Gratulacje

Anmimo: Jak bedziesz na zlocie, to trzeba będzie opić narodziny potomka. Oczywiście "Polonaise" 0.7l

Gratulacje!!! Ponadto zarówno wzrost jak i waga świadczą o tym, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Ja jak się urodziłem byłem bardziej cherlawy, gdyż waga prawie równe 3 kg, a wzrost 54cm...

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje !!!

Niech młode pokolenie rośne w siłę i jeździ pojazdami FSO !!!

Gratulacje

GRATULUJE !!!!!!

przylaczam sie do gratulacji!! i juz dzis kup mu, temu dziecku, przyczepke, zeby jak dorosnie do pierwszego w zyciu poloneza, mial juz 60% znizki!

Dziękuję WSZYSTKIM. Za słowa "otuchy".

Z przykroscia muszę stwierdzic ze nie bedzie mine na zlocie - "siła wyższa", ale duchem będę tam razem z WAMI!!!!
Ale mozecie za zdrówko mojej pociechy wypic "POLONEZA".

Dołączm sie do gratulacji i pragne poinformawać że i ja spodziewam sie potomka - tyle że około 20 września przyjdzie na świat.

Ma to być dziewczynka - ale mam nadzieję że będzie kierowcą 9Jak Martynka W.)

Serdeczne Gratulacje.

Venus

GRatulacje.

GRATULACJE!!!!!!!!!!

Dziękuje wszystkim za Życzenia i pragnę donieśc ze pociecha czuje się dobrze i rośnie jak na drozdzach.
Na imie ma Jakub Kacper.
MA juz pierwszą przejażdzkę Polonezem za sobą i jazdę znosi w sennej tonacji.

Może ten post posłuży innym do przedstawienia NOWEGO POKOLENIA!!

Cytat:
2003-08-25 13:41:18, anmimo pisze:

Może ten post posłuży innym do przedstawienia NOWEGO POKOLENIA!!

Za parę miesięcy....

W moim przypadku za ładnych kilka lat...

GRATULUJĘ ZDROWEGO DZIECIAKA!!!!!!!!!

Gratulacje