MotoNews.pl

[S] Punto I 1.2 8v 75Km po dachowaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam auto siostry którym miałem 1 stycznia dachowanie. Auto do chwili wypadku spisywało się bez zarzutu i gdyby nie śliska nawierzchnia na pewno by jeździło dalej. Auto jest wyposażone w centralny zamek, elektryczne szyby, posiada silnik 1.2 8V w najmocniejszej 75 konnej wersji. Silnik sprawny. Auto raczej z przeznaczeniem na części, ważny przegląd i ubezpieczenie, dowód nie został zabrany przez policję. Odbiór auta z powodu uszkodzeń tylko osobisty i na lawecie. W samochodzie jest miesięczna nagrzewnica. Około 10 tys kilometrow temu były zamontowane nowy alternator i termostat oraz zmieniony rozrząd. Silnik jezdzi na pólsyntetycznym oleju Mobil. Najechane ma 170 tys W aucie jest uszkodzona maglownica.

Cena 1800zł do negocjacji. Ewentualnie zamiana na inne punto I 1.2/1.6 z dopłata z mojej strony. Sprzedam raczej w całosci bo nie mam czasu sie bawić w demontaz wiec mysle ze jest to dobra baza na jakiegos swapa do malucha czy CC. Zainteresowanym mogę podać link na allegro lub wysłac zdjęcia na malia Tel 501 970 901 Michał

up