POLONEZ 1400GLI + LPG 1996r
nowy gril, a za nim dwa wiatraki
w tylnim zawieszeniu stabilizator od kombi
kierownica ritmo 130TC , grokliny , nakładki sparco
wspomaganie ZF
RUST CONTROL żebym zdążył się nim nacieszyć
| « Poprzedni | Następny » |
jar128 Gdańsk |
marcij Miłośnik FSO Polonez 1.4 GLI Tarnow | Cos widze ze ten RUST CONTROL raczej sie nie sprawdza Jaki to jest kolor ? A tak wogole to ladne auto , fajnie zamontowane wspomaganie , kolo pasowe dorabiales , czy zalozylec orginalne dwubiezniowe rovera ? I pompa jest od ohv'ki ? |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | Wpadnij w środę po 18-ej do Alfy, parking poziom -2, pooglądamy ![]() |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | Gdzie można zamówić resory od Poloneza kombi? Chętnie bym kupił dwie sztuki. One mimo tej samej grubości piór są sporo sztywniejsze niź od nie-kombi. Mam takie w jednym z Polonezów założone i różnica w prowadzeniu, a zwłaszcza w "siadaniu" na dołach pod obciążeniem jest wielka. W sumie to auto stoi tak samo wysoko - rożnica jest tylko w działaniu. ![]() |
taxi1313 Miłośnik FSO Fiaty, FSO i ZASTAVY Tczew | Witam Ciebie mój wspólniku
Twój Polonez jest świetny, tak jak Twoje pozostałe pojazdy
Mam do Ciebie takie pytanie. Robiłeś coś z przednią kratą?
Ciekawi mnie jakby sprawował się tutaj silnik K16 1,8 |
jar128 Gdańsk |
jar128 Gdańsk |
karoleski2 Warszawa | ...masz chłopie nerwy
Ja swoim wydębiłem 180 km/h i już miałem lekko ciepło. Od 160 km/h szum powietrza był nieciekawy. Miałem wrażenie że zaraz odfrunę... |
jar128 Gdańsk | spoko licznik nie wytrzymał i pokazywał zbyt dużo
przy tych obrotach na 5-ce było ok 170km/h |
taxi1313 Miłośnik FSO Fiaty, FSO i ZASTAVY Tczew | Jarek, a prędkościomierz przy mniejszych prędkościach też świruje
Jakbyś chciał to mam dwa takie zegary, to można prędkościomierz przełożyć |
jar128 Gdańsk |
fiat_maniac 4x125p+126p Kraków | deskorolka |
jar128 Gdańsk |
jar128 Gdańsk |
| « Poprzedni | Następny » | |