cosik sie stalo...a tak pieknie chadzal w poniedzialek/wtorek...
aparat zaplonowy wporzo...gaznik tez...kable i swiece tez...cewka raczej tez(bo nowiutka)....jakies jeszcze pomysly???
| « Poprzedni | Następny » |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | Problem znowu nie chce przekroczyc 3000obr/min.
cosik sie stalo...a tak pieknie chadzal w poniedzialek/wtorek... aparat zaplonowy wporzo...gaznik tez...kable i swiece tez...cewka raczej tez(bo nowiutka)....jakies jeszcze pomysly??? |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | może znów padł obrotomierz? |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | Obrotek dziala dobrze....zawsze...fajnie by bylo jakby to byl obrotomierz... |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | piszesz ze ni chce przekroczyc ale może napisz jaki jet efekt czy na każdym biegu , opisz dokładnie bo z tego co ty piszesz moge powiedziec ze auto ci sie zepsuło |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | ano sie cos zepsulo...na kazdym biegu odcina(jak na wtysku by byl),przerywa poprosatu....prawie zawsze przy tch samych obrotach... |
erzet_ef F&F Sympatyk alfa romeo 146 wroclaw | zajzyj do pompy paliwa, moze przepona jest uszkodzona |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | pompa sama w sobie jest dobra...a nawet trzy pompy juz testowalismy...nic...aha skok ustawiony jest na ok 2,7mm
|
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | moze juz cie nie kocha to auto? |
![]() maseratti 126 Łódz | może regulator wyprzedzenia konta zapłonu się przytar i nie pozwala na więcej obrotów |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | a jak to sprawdzic???bo aparat zaplonowy rozkrecalem i wyglada wszystko spoko...
|
DaymoN Malec, Seat Ibiza Wieluń | Podstawa to zapodać inny aparat i juz zobaczysz czy dalej są szopki czy nie...ale wina leży w aparacie napewno..... |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | ZONK!!!A parat Zoltara tez nie pomogl...nadal sa jaja...auto wyladowalo u mechanika...bo mi sie juz pomysly skonczyly... |
DaymoN Malec, Seat Ibiza Wieluń | No ciekaw jestem diagnozy mechanika. Bardzo ciekaw, bo jak nie paliwo i nie zapłon.....dziwne |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | jedank aparat...cos tam w nim zwarcie robilo...podobno...rozrzad i walek na 100% ok...chyb ze moze inne luzy dac...mam 0.15 i 0,20...ale teraz przerywa juz tylko czasami i to powyzej 5300...wiec teraz to juz wina chyab gaznika i plywaka... |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | Ja właśnie wróciłem z trasy (ponad 1000km) w której nie obyło sie bez niespodzianek |
| « Poprzedni | Następny » | |