Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lukasGorecki Nowy Dwór Maz. | 2009-01-18 20:13:09 Mam problem z ABS-em w mojej corollce, a mianowicie świeci sie kontrolka i nie działa. Od czego mam zacząć szukać problemu. |
![]() siooska ->Toyota Parking Only<- Toyota Carina Sieradz | 2009-01-19 18:21:42 Może różnica w oponach ![]() ![]() |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-01-19 18:52:45 nie opony te same podwórko i snieg też ![]() |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-01-19 21:07:05 No ale cala reszta i te skrzypiące plastki, lewarek przy zmianie biegow i praca silnika, nie wiem ale falujace obroty nie wiadmoo czemu w noym focusie bez LPG, no i galka zmiany biegów plastik jak z zabawki dla dzieci ![]() No i najgorsze nie znalazłem jak otworzyc maske w focusie ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-01-19 23:11:43
Niewiem ja mam fajna skorzana gale i kierownice i nic mi nie skrzypi. ![]() ![]() No ale kto kupuje golasa i do tego benzynowca sam sobie winien ![]() ![]() Mialem w zyciu tylko 2 auta benzynowe,i reszta Diesle ![]() Maske otwierasz po odchyleniu znaczka FORD kluczem.Notabene niezbyt szczesliwe rozwiazanie. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-01-20 15:22:38 No z ta maska przednia to jakas masakra, dzis mi przedstawiciel zademontrował jak sie otwiera, nigdy bym na to nie wpadł.. ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-01-20 18:22:37
----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2009-01-20 18:52:03
Ale za to zamek się zapiecze ![]() Chociaż... w aucie na F będzie tak często używany że nie zdąży się zapiec ![]() ![]() ![]() Pozdro. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-01-20 22:46:33
Wiesz na razie 2 lata gwarancji,... ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-01-21 15:54:16 Ten słuzbowaty z 2001r. z 120tys na karku wszystko serwis i pełne wyposazenie a ze ciekawy jestem wszystkiego co ma wspolnego z samochodziarstwem wstawilem go zaraz na kanał ![]() Olej 5w50 mobil1 wg. plus. Okragły kluczyk chyba nie do podrobienia przez marketowych rzemieslnikow ![]() Co ciekawe nie wiem czy by to poskutkowalo w innych modelach np. toyotach ale,....wyprostowalem przedni zderzak i kilka malych wgniecen za pomocą suszarki do włosów i mocnego pchania ile sił w rekach i na gorąco podgrzewajac w garazu udało wypchnąć mi sie wszyskie wgniecenia te malutkie i duze i teraz trzyma forme, myslalem ze sie nie uda a tu jest ![]() Silnik i naped spoko oprocz tego ze olej leje sie po bloku z tyłu z uszczelki dekla zaworow, ze skrzyni juz uszczelniacz puszcza bo jest wilgotno i co ciekawe z półosi i jej polaczenia z silnikiem, miseczka suchutka ![]() Trakcja i trzymanie na sniegu lepsze niz E-10, e-11, swift, SX4, opel asra i vectra, skutecznosc hamulcow podobna do vectry no i fajnie lezy kierownica w lapach ![]() Aha no i w mojej E-11 i E-10 sa 1000 razy lepsze lusterka boczne tutaj malo co widać przy cofaniu, manewrach garazwych ![]() Ostatnio testowalem SX4 na sniegu i malo co go nie uziemilem w 20cm sniegu ![]() |
baxpol korczyna | 2009-04-27 22:07:03 mam pytanko czy w toyocie corolli moge załozyc czujnik abs prawy na lewą strone i czy bedzie działac |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-04-28 00:56:36
Pewnie ze tak,ale spruboj go zalozyc ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2009-04-28 12:00:13 Polak potrafi ![]() pzdr |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-04-28 16:10:52 pewnie ze potrafi, w zeszlym tygodniu zostal mi lewarek zmieny biegow w rece......nie mojej rolki ale sztaplarki toyota, i co pojechalismy do chlopakow zespawać i trzyma ze ho ho ![]() Wiec tu tez mysle ze spawarka w zmyslnych rekech i szlifierka katowa pomogą ![]() ![]() ![]() |