| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-01-21 02:17:44 Kalendarze jakie są - widzi każdy. Albo raczej nie widzi, bo nie ma na ten rok "naszego" kalendarza. W zeszłym też nie było, ale częściowo rekompensował nam to ten wydany w youngtimerze. W tym roku taka bida na świecie, że nawet nie dostałem kalendarza "firmowego" - a koledzy zapytali mnie, czy nie ma może takiego z polskimi autami, który kiedyś przyniosłem. No to tak sobie pomyślałem, że może warto się zebrać, i taki na 2oo9 stworzyć. Moje propozycje:
-kalendarz ma być do wydrukowania dla każdego -w kalendarzu mają być głownie auta z FSO, ew. inne, ale produkowane u nas w PL, mogą być ewentualnie motywy z FSO -dobrze by było (choć niekoniecznie), aby na daną porę roku, było zdjęcie tematyczne (np w scenerii zimowej, jesiennej) -każdy, kto chce, szykuje jakąś fotkę (lub max. 3?), które później wszyscy oglądają i głosują na auto danego miesiąca -tu mam pewien dylemat: albo robimy kalendarz do końca roku, albo co miesiąc robimy głosowanie na "auto miesiąca", i przed rozpoczęciem danego miesiąca (np.28-go), wrzucamy na sieć do pobrania "nowy miesiąc". -dobrze by było, aby wrzucać zdjęcia własne, a nie znalezione w "necie", żeby nikt nie miał pretensji o prawa autorskie -przykładowo - tak wygląda kalendarz forum golfiarzy na ten rok -jako, że styczeń się kończy, zastosuję autopromocję i wstawiam swojego kanta w różnych wariantach: dajcie znać, w jakiej formie najlepiej wygląda... (kalendarz, oczywiście )
-oczywiście, mogą być foty/zdjęcia/rysunki preparowane fotoszopem praczem... "No to jak, Towarzysze, pomożecie?!"
[ wiadomość edytowana przez: DoliN dnia 2009-01-21 02:36:33 ] |
leon Miłośnik FSO Leonez Atuz 1.6 GLIz ... ZONK & Toruń | 2009-01-21 02:52:19 Trochę za późno. Lepiej pomyśl o 2010, będziesz miał mnóstwo czasu na zabranie materiału. |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-01-21 09:04:56 PROKURATOR - WETERAN:
Stawiam wniosek przesunięcia kolegi śpiewaka do sekcji gimnastycznej. Po pierwsze. Nie będzie samotny(...)Będzie w kolektywie. Po drugie. Nabierze więcej optymizmu życiowego. INSTRUKTOR KO Jeszcze więcej. Jeszcze więcej bo przecież już ma. PROKURATOR - WETERAN Jeszcze więcej optymizmu życiowego. Jasne. Po trzecie, co jest też ważne - przestanie śpiewać. Jest 10 dni do lutego, ale jak każdy wyśle w ciągu 3-5 dni fotkę, później przez 3-5 dni będzie głosowanie, to później aby wrzucić zdjęcie do kalendarza, jak to widać powyżej, to już drobiazg. Kalendarz każdy drukuje we własnym zakresie, czy to w domu, czy to w firmie - więc odpadają wszelkie deadline'y do składów itp. Na następne miesiące terminy już nie będą tak napięte, więc będzie więcej czasu na selekcję zdjęć itp. A fotki - każdy jakieś tam ma, wystarczy spojrzeć na dział NASZE POJAZDY, poświęcić kwadrans na przekopanie twardego dysku i finito! |
Fsomaniak Miłośnik FSO FSO Polonez MR89 Elbląg | 2009-01-21 10:02:27 |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2009-01-21 13:10:17 Równie dobrze możemy mieć kalendarz od lutego do lutego, albo od marca do marca. Mnie by to nie przeszkadzało, byle by dni się zgadzały. |
leon Miłośnik FSO Leonez Atuz 1.6 GLIz ... ZONK & Toruń | 2009-01-21 13:19:01
To ja chcę kalendarz od 20 kwietnia do 20 kwietnia. |
leon Miłośnik FSO Leonez Atuz 1.6 GLIz ... ZONK & Toruń | 2009-01-21 15:26:05 I to jest pomysła. Kalendarz od 12 kwietnia, na rok ósmy. |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-02-01 17:46:58 Miesiąc Luty - Caro Plus!
W tym miesiącu pooznaczałem zielonym kolorem "święta". W dalszym ciągu czekam na propozycje aut do kalendarza na następne 10 miesięcy, oraz wszelkie uwagi i sugestie...
|
wojtek07borewicz Miłośnik FSO Polonez 2000 Kraków / Chorzów | 2009-02-02 00:46:03 Wrzucę zatem kilka jesienno-zimowych zdjęć na próbę...
Mamy ze Stivkiem, którego auto jest na pierwszym zdjęciu, więcej takich zimowych fotek, ale musimy uzgodnić, które się nadają... Dlatego na razie wrzucam głównie swoje:
Mam nadzieję, że się przydadzą. Pozdrawiam! PS: Tak jak zazwyczaj nie darzę jakąś specjalną estymą Plusa, to tak na tych fotkach jest świetny... [ wiadomość edytowana przez: wojtek07borewicz dnia 2009-02-02 00:47:28 ] |
Marcin2016 Katowice | 2009-02-02 11:43:38 Witam. Ja niestety nie posiadam żadnych ciekawych zdjęć ale pomysł świetny. Chętnie powiesiłbym taki kalendarz na swojej ścianie. Życzę powodzenia w realizacji. |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-02-06 00:44:35
Niestety każdy drukuje we własnym zakresie :[ Chociaż za rok, kto wie... Dorzuciłem jeszcze na luty Plusa w dwóch odsłonach - niech kalendarz będzie taki, żeby każdy miał wybór, jeśli ujęcie nie będzie mu się podobało.
|
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-03-01 20:47:03 Nastał marzec, a z nim następna kartka(i) kalendarza.
W dalszym ciągu czekam na propozycje aut na następne miesiące.
Zapraszam do pobierania |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-03-17 15:07:07 Coraz bliżej kwietnia - Macie jakieś propozycje do wiosennej galerii? |
JACU626 Miłośnik FSO BIAŁY CZARNY SREBRNY ... TSA - RTA | 2009-03-17 16:43:06 |
DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-03-19 19:15:28 Nie wiem jak w innych częściach kraju, ale u mnie przez noc napadało ponad 10 cm śniegu, a na Śnieżce nawet częściowo zawaliło się schronisko pod naporem śniegu. Pojutrze niby kalendarzowa wiosna, ale zima nie odpuszcza - więc foty są jak najbardziej na miejscu ![]() |