| « Poprzedni | Następny » |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | wsztystko wskazuje na zabrudzony bak...
ile masz paliwa ?? wlej ze 20 litrow i wtedy zobacz bo jak jezdzic na rezerwie to pompka pewnie zasysa syfy z baku |
pomora Polonez 85r, 126p 83r Olsztyn | no wlasnie w tym problem ze jak problemy sie zaczely to mialem ok 11l no to pojechalem zalalem 20l shell V-power 99+(wydalem na to 80zl |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | Nie wiem jak w pandzie ale w maluszku pod pompką paliwa są specjalne podkładki dystansowe. Jeśli masz u siebie coś takiego to proponuje wyciągnąć jedną a powinno sie poprawić!! No i proponuje spojżeć na układ wydechowy czy nie jest zapchany |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | a jak tam jest pędzona pompka paliwa?? |
pomora Polonez 85r, 126p 83r Olsztyn | niesety nie ma tam zadnych podkladek.a co mam rozumiec przez pedzona??jestem troszke zielony w slownictwie |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | "pędzona" - Pod tym pojęciem ma sie rozumieć pojęcie wskazujące na sposób napędzania mechanizmu pompki paliwowej. Mo rozumiesz. Pompka może być napedzana elektryczne |
pomora Polonez 85r, 126p 83r Olsztyn | Hmm no to niesety az takim mechanikeim nie jestem ale to jest silnik typu FIRE wiec wszystko wyglada tak samo jak w fiacie uno 1.0fire. |
Kuner Raszyn / Wawa | Wydaje mi się że w tych silnikach jest identyczna pompka jak w malcu,a więc napędzana za pomocą popychacza |
pomora Polonez 85r, 126p 83r Olsztyn | No wiec mozecie jakos mi pomoc???? |
| « Poprzedni | Następny » | |