Mam pytanie, czy ma ktoś jakieś linki do wymiany łańcuszka rozrządu bo nie wiem co mnie czeka
Prosze o pomoc
Wojto
| « Poprzedni | Następny » |
Wojto Fiat 126 p / VW Garbus Stockholm / Szwecja | Witam,
Mam pytanie, czy ma ktoś jakieś linki do wymiany łańcuszka rozrządu bo nie wiem co mnie czeka Prosze o pomoc Wojto |
her_us 126p Jelenia Góra | Co cie czeka?Odkrecenie kilku srubek potem wymiana lancuczka pestka.. |
Wojto Fiat 126 p / VW Garbus Stockholm / Szwecja | dla mnie to jest trudna sprawa bo pierwszy raz to będe robił.
Trzbe zdjąć koło od paska klinowego?? |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | Trzeba je popuścić żeby zdjąć pasek.To naprawdę żadna filozofia,najważniejsze żebyś dobrze znaki ustawił |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | Podstawiasz podnośnik pod silnik, następnie lekko unosisz i odkręcasz zawieszenie silnika a nastepnie czeka Cie wyjęcie całej tylniej belki (wraz ze zderzakiem |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | P.S.
Po jakim przebiegu zaczął dzwonić wam łańcuszek rozrządu?? Bo mój już sie odzywa a przejechał dopiero około 4000km |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | nie jestem pewien bo chwilowqo odctawiłem samochód ale mi zaczoł dzwonic chyba po 1000 km od wymiany, chyba że to coś innego musze to obadać... |
| « Poprzedni | Następny » | |