Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2009-02-15 21:44:23 Niedawno (do 2-3 tygodni wstecz) ktoś pytał o to samo tylko że w Camry. O ile dobrze pamiętam to wyszło na to że się nie da. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-02-17 18:16:09
Jezeli niema na konsoli przycisku km/mil to nawet jak bedziesz przyciskal wszystkie klawisze w radiu to nie przelaczysz sie na metryke. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2009-02-17 22:35:16
Tutaj jest link do wątku gdzie były informacje odnośnie Camry - ja więcej nie wiem na ten temat ![]() |
notblue1 białystok | 2009-02-21 16:32:59 a ja dzisiaj w priusie (wersja USA)po odłaczeniu akumulatora miałem na wyswietlaczu temperature w stopniach celcjusza.....tyle ze po powtornym właczeniu zapłonu wszystko wróciło do normy..... |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-02-21 21:52:32
Patrz co robia z czlowiekiem twarde narkotyki ![]() ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
notblue1 białystok | 2009-02-22 11:11:45 a ja powiedzialem to całkiem serio i powiem wiecej...byłem trzezwy i ze wzrokiem tez całkiem całkiem...zreszta badanie lekarskie mam wazne..... ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-02-22 11:26:08
No dobra teraz powaznie ,sprawdz czy to zjawisko jest powtarzalne. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
notblue1 białystok | 2009-02-22 12:33:52 juz duzo wczesniej zauwazyłem te zjawisko....kazdorazowo po odłaczeniu akumulatora wystepowało te zjawisko tyle ze tak jak napisalem przez chwile to tylko trwa a pozniej wraca do stanu wyjscia....tak mysle ze skoro jest mozliwosc zamiany mil na km to moze i tutaj jest jakis cwancyk....a wogole to pozdrawiam kolege z katowic....teraz to inne auto i pomyslec ze tyle czasu sie meczyłem... |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-02-22 23:02:39
Rowniez pozdrowionka. Opisz to dokladniej...po zalaczeniu klemy masz stopnie C na klimie? A km tez zamiast mil?? Kiedy sie zmieniaja na Farencheity ...dopiero jak wylaczysz zaplon czy po paru sekundach?? ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |