| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2003-08-12 12:05:38 Mam pomysl nagram dla ciebie te dzwieki na zlocie ogolnopolskim na pewno znajdziemy tam klasyczne brzmienie pozdr |
q4d wwa | 2003-08-12 12:09:36 bardzo dzięki
Zycze udanego zlotu bo to chyba tuz tuz btw: tam gdzies zapewne bedzie DF o takich barwach jak moj 3D (sluzyl jako material wyjsciowy) |
Venus Miłośnik FSO Opel Astra kombi FSO KOT KLUB | 2003-08-12 12:21:53 Jesteś z wawy czemu nie przyjedziesz na zlot?? nie masz daleko
Venus |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-12 19:35:54 Bardzo prosze, służe pomocą. >> TUTAJ << jest dźwięk mojego Kanta (1300; '76) z pierwszego odpalenia (mp3). Może nie o to Ci chodziło (wydech chyba jeszcze oryginał od nowości Dźwięk nagrany telefonem Nokia 7650, skompresowany na PC. Również wszystkie zdjęcia były wykonane tym telefonem (ewentualnie kilka Panasonic'em GD87 ale chyba nie ma ich na WWW). BTW - a gdzie jest kratka od wentylacji na tylnym słupku? I dlaczego kierunek na przednim błotniku jest czerwony (czy ja źle widze?) ps. Możesz zrobić jakiś krótki filmik z obracającym się modelem i odpowiednim oświetleniem tak by było widać jak wszystkie chromy błyszczą?? [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-08-12 19:40:49 ] |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2003-08-12 22:09:53 Stary, swietna rzecz, sam kiedys myslalem nad zrobieniem dfa w 3d ale niestety nie posiadam umiejetnosci...
jest kilka niedociągniec - malowanie, fiaty nigdy nie byly malowane na dwa kolory (fabryczne). dach byl zawsze w kolorze nadwozia... - troche za bardzo zaokrągliłeś koniec dachu i zapomniales o najwazniejszym, brakuje mu tylnych wlotów powietrza co znajduja sie na tylnych słupkach... w tym modelu były małe, chromowane, niby prostokąty... jesli mozesz to podeslij mi ten plik z 3d maxa na mail spajk@w.pl... przemaluje go na moje kolory. dzieki |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-13 01:48:34
Empetrójka jest tylko dla zmniejszenia rozmiarów co było konieczne przy wrzuceniu na darmowy serwer mający w każdym względzie jakiś limit Jak naprawie i zmodyfikuje układ wydechowy mam zamiar zrobic więcej nagrań z pełnego zakresu obciążeń, wspomniane zmiany biegów itp., oraz kilka filmików. |
Marjusz 80' 2.0 i T3 WrocłaW | 2003-08-13 18:20:13 Koloru nie zmieniaj - po prostu pasuje. Szkoda, że takich nie robili. |