| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_Dzialdowo Toyota Avensis Sol Dzialdowo | 2009-04-02 14:05:02 Dzieki za porady mysle ze tego odglosu o ktorym pisal BIG nie slychac-poniewaz za pomiar nasi lokalni mechanicy zycza sobie wiecej niz kosztuje czujnik postanowilem go wymienic (koszt zakupu 17 zl) i jesli to nie pomoze to dopiero wtedy sprobuje pomierzyc... Dzis po nocnym postoju nic sie nie zaswiecilo-a jakby problem byl w samym silniku czy w pompie to przeciez powinno sie swiecic powtarzalnie i za kazdym razem ???? Sam juz nie wiem o co tej mojej kaprysnej babci chodzi. Sprawdze jeszcze tez przewod dochodzacy do czujnika i mam nadzieje ze kontrolka sie uspokoi Wielkie dzieki za pomoc - pozdrowionka ![]() |
Piotr_Dzialdowo Toyota Avensis Sol Dzialdowo | 2009-04-06 07:58:43 No i kontrolka przestala sie swiecic winny byl jednak czujnik oleju - kupilem jakis wloski - nie bylo innego ale mysle ze troszke chyba podziala Ten poprzedni byl jakis dziwny - na pewno nie japonski i w porownaniu z tym co mam teraz po prostu olbrzymi... Jeszcze raz dzieki za porady - Pozdrawiam. |