Wymiana paska w avie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kolegów.
Mam takie pytanko czy po wymianie paska rozrządy w avie d4d 2002r jest potrzeba kasowania lub ustawiania czegoś w komputerze samochody. Taki mechanik nie chciał mi wymieniać z tego względu.
Dzięki za odpowiedź.

To dobrze ze odmowil nie czujac sie na silach,ale mogl powiedziec ze nie posiada dokumentacji zamiast bredzic cos o komputerach.

Dziękuję za odpowiedź to znaczy, że to po prostu baran i nie wie jak zablokować koła podczas wymiany lub roboty się boi. I nie muszę po wymianie jechać na komputer coś wykasowywać, bardzo fajnie pojadę innego szukać

Dzięki i pozdrawiam.

Cytat:
2009-05-02 21:11:35, dymek255 pisze:
Dziękuję za odpowiedź to znaczy, że to po prostu baran i nie wie jak zablokować koła podczas wymiany lub roboty się boi. I nie muszę po wymianie jechać na komputer coś wykasowywać, bardzo fajnie pojadę innego szukać Dzięki i pozdrawiam.

Ja tam mysle ze baran to by byl gdyby sie podjal i cos spieprzyl.
Niektorzy nie sa zbyt rozwinieci werbalnie i nie potrafia dobrze argumentowac dlaczego odmawiaja wykonania czegostam...Ja jednak wole takiego nie koniecznie barana ktory odmowi podajac byle przyczyne,od takiego ktory sie podejmie z haslem na ustach ...bo my Panie wszystkie marki i Beemy i Audice i Japonce tez robimy
A potem sie okazuje ze Beemy i Audice to jeszcze jakos znosily a te Japonce to juz nie zabardzo.

Słusznie, jako, że jest dość wąska specjalizacja, to lepszy mechanik, który zna swoje umiejętności i odmawia, jeśli coś poza nie wykracza, niż taki, przekonany, że ma je nieograniczone, "robi wszystko", a potem się zaczynają problemy...