Zawiecha i katy z przodu w 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moim zdajnim blachaze spier........ sprawe. po dzwonie odebrałem auto załozyłem nowy resor sklepany +1 pióro i pojechałem na zbierznosc. co sie okazało: katy mozna ustawic ale fabryczne bo po jednej stronie sa podkładki a po drugiej nie ma. i terqaz pytanie czy mozna z tym cos zrobic??

dzieki

ja mam ten sam problem , koło od kierowcy zchodzi mi w lewą strone, słyszałem właśnie o tych podkładkach, że się wyciąga, dzisiaj nawet próbowałem to odkręcić i nawet śrubki nie dgrneły
we wtorek jade z rańca na warsztat i niech mechanik sie męczy

A na jaki?? Drogi Bo nie w przyszłym tygodniu czeka wydatek SPORY!! Ramont, regeneracja i wymiana na nowe całego przodu!! Potem jeszcze kąty i zbierzności!! A tak przy okazji ile kosztuje w was ustawianie kątów i zbierzności??

zbierzność około 40 zł w PZM na Kartuskiej

A kąty?? Zbierznośc w poltransie 45!! Teraz wiem gdzie taniej .

hmmmm u mnie chyba kąty są złe bo tylko jedno koło mam wyj...ne w lewą strone i tylko z jednej strony bierze mi bierznik

Ja żeby zabrać sie za katy i zbieżnośc muszę zrobić całą pozostałą resztę o której wspomniałem!! Ale jestem optymistą!!

a masz bębny starego typu??

ale panowie co zrobic od strony blacharskiej bo zeby wyciagnac podkładki czyli tak jak sie normalnie ustawia konty pochylenia kół to trza je miec po obu stronach a nie tylko po jednej.
obawiam sie ze u mnie bez naciagania albo spawania nie da rady nc zrobic .

a jaki z tego wniosek??????wszyscy fachowcy to partacze, jak nie zrobisz sam to na bank bedize ch........!!!!

azbierznosc u nas tez od 30 do 60 zalezy co i jak i gdzie

help

Tak przy okazji mam pytanko, a co jakby przenieś szpilki od wachacza z przodu np. 2 cm wyrzej ?????

Ciekawe!! Zaprawde powiem ciekawe!!

ciekawsze i łatwiejsze jest wykonanie "fasolek" w zwrotnicy, w mocowaniu wahacza, można ładne minusiki ustawić
a jak ustawiać koła? zbieżność 0, a kąty -2st to moja propozycja. Jedynym ograniczeniem prędkości na suchym asfalcie będzie próg strachu

A ustawiać w Kralechu na Schuberta, super nowoczesny sprzęt, nie takie badziewie jak na Kartuskiej. A cena? za przód i tył ok. 140zł Ale na pewno warto, ustawiają do setnej stopnia.

Wiem gdzie to jest!! Heh, ale cena!! A zreszta po co mi do setnych stopnia!! Przeciez to maluch!!!!!!!!!!

Ja dzisiaj byłem na Kartuskiej w PZM
ustawili mi i jest zajebiście miałem rozbierzność , zapłaciłem 40 zł, jeszcze musze cos ustawić bo mi sie wydaje że drze mi bieżnik jak zwalniam, nie wiem co jest

Przód i tył, czy tylko przód lub tył??