Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Ravdarka Rav 4 II Wawa | 2009-05-26 18:51:34 Może ktoś jednak to rozbierał, trzeba wykręcać radyjko imbusem? |
joe__ RAV4 Bydgoszcz | 2009-05-27 12:39:20 Kurcze mnie również to czeka bo mruga ....jak sie kreci klimka ![]() Udało sie Tobie? |
![]() Ravdarka Rav 4 II Wawa | 2009-05-28 21:36:10 Tak oto:
1. 4 imbusy i odchodzi ramka, patrz uwaga od Bigelektrona nt blach (dwie górne najlepiej zdjąć od razu po wyjęciu ramki. 2. 2 wkręty pod radiem luzują moduł klimy. Trzeci wkręt jest na zewnątrz, od spodu - na wysokości zapalniczki. 3. Radio musisz odkrecic bo blokuje modul klimy, ![]() 4. Radio mocują 4 śruby 10'. 2 są we wnękach więc trzeba miec klucz nasadowy! 5. Modul klimy trzeba wypiąc bo inaczej nie dostaniesz sie do zarówek. Osłonę panelu trzymają 4 wkręty. ZAGADKA ![]() Autor się spieszył i 2 sruby mocujące radio wykręcał płaskim kluczem. Wykręcił ale jak to w bajkach bywa, sruby sobie spadły. Na szczescie nie do kanału nawiewu. pytanie : gdzie sobie leżą? Odkręciłem boczne osłony (po obu stronach) podniosłem wykładzinę - ani śladu! ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-05-28 22:04:54
No i nie znajdziesz ![]() ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Ravdarka Rav 4 II Wawa | 2009-05-28 22:36:30 Poczekam aż padną z głodu i się poddadzą ![]() Ta historia będzie jednak miała dalszy ciąg. Za poźno się dzisiaj za to zabrałem i poległem na pkt 5 - panel nie odchodzi zbyt daleko od wnęki, w której siedzi. Trzymaja go 2 linki od mechanicznej regulacji: temperatury i kanałów nawiewu. Kiepski dostęp, słabo widać - jak je zdjąć? |