Pytanie o halogeny.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przymierzam się do zmiany halogenów w mojej Carówce,
znalazłem w archiwum wzmiankę o firmie Wesem i mam w związku z tym do was pytanie czy ktoś już używa jej produktów i jak je oceniacie,
co oznaczają symbole 3HO, HO, HO2, 2HO... i jaka jest praktyczna różnica między halogenami drogowymi a przeciw-mgielnymi...

pozdrawiam
macmind

Jam mam takie ,przeciwmgielne, i uważam że mają najlepszy tak zwany stosunek ceny do jakości. Za komplet dałem chyba jakieś niecałe 40 zeta (nie wiem jak im się to opłaci robić) i jak się zdezelują to bez żalu je wywalę do kosza. Ogólnie są niezłe. Jeżeli chodzi o tzw dalekosiężne to są dobre na nocne jazdy w połaczeniu z długimi. Ja takich nie mam ale wystarczają mi na razie żarówki H4 Philips + 50%, chociaż Borewicz z czterema H4 i tak był lepszy-4X60W=240W-to był dopiero snop światła!
co do symboli looknij na ich stronkę i tam wszystko znajdziesz.

[ wiadomość edytowana przez: ppredki dnia 2003-08-19 11:12:46 ]

Ja tez ostatnio kupilem halogeny Wesem,dalem okolo 40 zl.Mysle ze tej firmy sa najlepsze,solidna obodowa,wieszaki,noi idealnie pasuja do Poldka.

A ma ktoś moze zdjęcia, i w czym są lepsze od fabrycznych te halogeny i czy są kształtem do nich zbliżone bo ja mam niestety wnęke, a japy nie chce mieć.

Sprawdzałem na stronie i niestety nie ma tam wyjaśnień symboli.
A ja od jakiegoś czasu choruję na okrągłe halogeny a'la Janio.

macmind

OLO (vel. LOO) ma u siebie pod zderzakiem wesemki.