Podłączenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam niedawno kupiłem espero 15,16v z gazem mam taki problem samochód jezdził super na gazie i bezynie od pewniego czasu zaczoł mi gasnąc na gazie psełdo gazownik mowił ze masa, zdioł jakis tam kabelek i posprawie ,jednak problem wrucił ,Psełdo gaziasz wzioł go do garazu i jak sie okazało podłączył ten gaz jakos na krudko przecioł kable od centrali połączył czerwony z nibieskim i chodzi po rozłączeniu odrazu gasnie porobiłem zdiecia od centrali mam , podłączenie na 2 przekazniki moze jakos tam są kable pomieszane do przekazników dochodzą tez 4 kabelki 2 od wtrysków drugie 2 niewiem od czego 1 ide do sondy lamnda moze ktos z was ma tak podłączony gaz .po odpaleniu tak jak jest na krudko na przekaznikach niema prądu co z tym zrobic moze wie ktos jak powtykac te kable na przekaznik bo sądze ze są pomieszane Mam porobione zdiecia ale niewiem jak je tu umiescic dopiero niedawno załozyłem konto

moze polaczyl ci plus po stacyjce na elektrozawor przy parowniku,jaka masz instaleke?moze padl ci sterownik i nie podawal plusa na elektrozawor tyle ze przy takim podlaczeniu po przekreceniu stacyjki gaz wali ci juz w kolektor. Napisz jaka jest instalacja