Ku przestrodze !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie

ładna tragedia

poldek jest twardy ale z tirem raczej nie ma szans

To moja i danielad koleżanka "po fachu" pracowała na Poczcie, szkoda ludzkiego zycia... nie wiem co powiedzieć.

JA PIERNICZE ŁADNIE ZAORAŁO POLDKA

Poldek mial jeszcze pecha, po wymuszeniu pierwszenstwa na tirze odbil sie od niego i trafil w slup sygnalizacji swietlnej, ktory praktycznie go rozpolowil - akurat na wysokosci kabiny

Szkoda ludzi

poldolot to naprawdę twarde auto, a swoją drogą wrak wygląda na nieźle trzaśnięty ale pamiętajcie że zdjęcia zostały zrobione po akcji strażaków.

macmind

Ja Pier%$le to straszne
Uważajmy na siebie i innych bo życie jest jednak kruche jak cholera

OJ tak

Jechali do domu, pewnie późno wystartowali, cała noc jazdy z nad morza, zmęczenie, dekoncentracja (do domku już niedaleko) i tragedia gotowa. Pamiętajcie o tym planując swoje letnie wypady. Ja robię przerwę co 2 godziny jazdy, minimum 15 minut. Zresztą dzieciakom też się chce siusiu. Niema co jeździć na wyścigi. Czujesz zmęczenie - zrób postój, lepiej dojechać później ale w całości.

Cytat:
2003-08-21 16:27:12 ppredki pisze:
Jechali do domu, pewnie późno wystartowali, cała noc jazdy z nad morza, zmęczenie, dekoncentracja (do domku już niedaleko) i tragedia gotowa. Pamiętajcie o tym planując swoje letnie wypady. Ja robię przerwę co 2 godziny jazdy, minimum 15 minut. Zresztą dzieciakom też się chce siusiu. Niema co jeździć na wyścigi. Czujesz zmęczenie - zrób postój, lepiej dojechać później ale w całości.

W pełni się zgadzam.
Życie jest niestety bardzo kruche, a ludzie bardzo nieodpowiedzialni...

Nie no chyba co 2h to lekka przesada , w sumie po polsce jak sie jezdzi to cos kolo 8h i przerwa. Jak jechalem do Holandii ostatnio w sumie non stop az do celu , to dopiero byla glupota , w sumie wyszlo ok 20h.

Straszna tragedia,zginęła cała rodzina i dziewczynka walczy o życie jak nie wiele potrzeba,chwila nieuwagi i można przenieść się na tamten świat....
Jak człowiek zobaczy takie coś,dopiero dociera do niego jak kruche jest życie....

Cytat:
2003-08-21 10:54:58, macmind pisze:
(...)
poldolot to naprawdę twarde auto
(...)

No moze poldolot jest twardy, ale jak obejrzałem kilka zdjec z wypadkow Kanta to postanowilem ostatecznie: bedzie klatka chocby pogorszylo to komfort i osiągi. Nie ma co - bezpieczenstwo najwazniejsze! Później dojdą też jakieś kubełki i szelki przynajmniej 4-punktowe. Seria to jezdzaca trumna!

Brak mi słów...

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

.

(i)