Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-08-27 15:11:19 zapewne radio bylo demontowane albo cos robione wiec trzeba sprawdzic podłaczenie kabelków do kostki. |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2009-08-27 22:28:01 Możesz mić cos nie tak z kabelkiem od podtrzymywania pamięci, powinien on miec stale napiecie 12V nawet jezeli nie ma kluczyka w stacyjce. Nie orientuje sie jak to wyglada u Ciebie, ale przewaznie ma on zolty kolor.
KLIK tutaj masz pokazana przejsciowke, ten zolty kabel to wlasnie pamiec |
xamax yaris rzeszów | 2009-08-27 22:38:30 dzięki za rady tak czy inaczej muszę zdemontować konsolę żeby się dostać do przewodów ,poszukam w necie jak sie za to zabrać i napisze o efektach. |
xamax yaris rzeszów | 2009-08-27 22:51:42 lampka na szczęście działa |
xamax yaris rzeszów | 2009-08-29 12:17:43 wymontowałem radio raczej nikt tam nie gmerał ,dużo kurzu ,wtyczka z przewodami wygląda ok ,na jednym z kabelków jest cały czas 12v,zastanawia mnie że po wyłączeniu zapłonu na 5 sek. radio trzyma ustawienia ale już przerwa 10 sek gubi ustawienia ,zegar pokazuje dobrą godzinę nie kasuje swoich ustawień, myślę że coś w elektronice samego radia się skopało może jakiś kond elektrolit?? ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-09-02 22:54:54
No to trzeba radio rozebrac i spr czy sciezka nie jest skorodowana,przewaznie woda naplywa po kablu antenowym i koroduje plyta glowna radia,zwlaszcza zasilanie koncowki mocy,traci sie wtedy glos,a u ciebie mozliwe ze skorodowala sciezka stalego zasilania. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |