Już kiedyś się tak zdarzyło,ale naprawiło się samo
Teraz jednak klops.
Czym może być to spowodowane.Macie jakieś doświadczenie w tym problemie?
| « Poprzedni | Następny » |
maciejka80 Opel Vactra B FL Gdańsk | Sprawdź czy woda przez podszybie przypadkiem Ci się tam nie leje. Nad swiecą od strony pasażera jest łączenie podszybia które lubi przeciekać, a na 1 świece od kierowcy leje się z gniazda wycieraczki.
U mnie po takiej powodzi i właśnie niedomaganiu tych cylindrów pomogła wymiana kabli + uszczelnienie podszybia. [ wiadomość edytowana przez: maciejka80 dnia 2009-08-31 14:31:35 ] |
![]() KiVash LOB SYMPATYK Omega MV6 3.0 Warszawa | dobrze by było ,żeby był to kabelek
Dzięki sprawdzę. |
bestb Omega BFL Anglia | zgadza sie mialem dokladnie to samo na cewke sie lala woda uszczelnilem podszybie i jest git |
![]() KiVash LOB SYMPATYK Omega MV6 3.0 Warszawa | Sprawa jasna.Przewód WN do wymiany.
teraz tylko pytanie,który? drogi Tańszy Czy najtańszy
Czym się różnią jeśli ktoś ma sugestie... |
7gsi LOB MEMBER wieś | żadnych kagerów i santechów. |
![]() KiVash LOB SYMPATYK Omega MV6 3.0 Warszawa |
więc NGK
Tańsze są aż tak złe? |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk |
To padaki a w C30se NGK mało dają rady, lepsze te stare czerwone . |
![]() KiVash LOB SYMPATYK Omega MV6 3.0 Warszawa | A jak bym wymienił tylko ten jeden ,uszkodzony przewód?
PiotrS a Ty na jakich jeździsz? A jak bym Takie łykną ? [ wiadomość edytowana przez: KiVash dnia 2009-09-01 20:20:53 ] |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | Ja jeżdzę na orginałach w wszystkich 3 autach.
A miałem Boscha dedykowane do lotka, się kontrolka poliła co jakiś czas ... po wymianie na orginały z sklepu Opelclasicparts koniec błyskania .
Jak chcesz mieć luz kup byle co starczy na jakiś czas. |
Brutal LOB MEMBER Szczytno |
ciekawe kto taki zlom sprzedaje w moim miescie |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | I tak mnie naszło ....
nie raz to pisałem mówiłem i co i nic ... każdy wie swoje i kupuje te z niższym współczynnikiem zł i po co? Coś czuję kolega zrobi tak samo. |
![]() KiVash LOB SYMPATYK Omega MV6 3.0 Warszawa | Co mi tam.Używane,ale oryginały. |
7gsi LOB MEMBER wieś |
u siebie też masz używane. |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | Mam używane oryginały GM do x30xe. Cały kpl. Swojego czasu wymienione profilaktycznie przy zakładaniu zła w mojej poprzedniej Omedze.
Oddam za "dziękuję" lub jakieś piwko najlepiej |
![]() KiVash LOB SYMPATYK Omega MV6 3.0 Warszawa | kuba ,bardzo chętnie.Powiedz tylko jakie pijesz? ![]() |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie |
Jasne, pełne
Reszta na priv |
RAFALOLK DEADSOUL Omega B 2.5v6 OLKUSZ | NIe będzie.
Musisz kupic taką jaką masz.Tam były trzy rodzaje , a ta którą masz jest właśnie najdroższa. W Intercars ok 400zł |
| « Poprzedni | Następny » | |