[k] felgi stalowe 5 cali do Fiata 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chętnie kupie każdą ilość, acz rozsądnie do 5 sztuk takich felg jak w 132, czyli 5", detkowe, z mocowaniami dekli i z wypuklumi przetloczeniami dookola otworow (Polonez ich nie miał).

Najchetniej w miare proste tak by nadawaly sie do uzytku.

mama 2 sztuki ile dajesz? Bo one wyglądają jak by troche szersze stalówki ze 125??

w tym samym wzorze byly tez 4,5", a w 132 tez 55"

każdą ilość - do 5szt ? to każdą ilość czy do 5 szt?

Mam 2 szt. jeżeli będziesz zainteresowany

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Piotrek - podeslij foty oraz oczekiwania cenowe na maila borysirl (maupa) yahoo.com

Marcinie , kupie kazda ilosc do 5 sztuk chetnie zakupie te dwie co masz byleby byly w miare proste , daj znac ile chcesz kasiury , zrobie przelew ale odbior tradycyjnie chuj wi kiedy.

Ewentulanie jesli chce Ci sie pakowac to wtedy bede prosil o wysylke.

132 kupiłeś ? Czy do Kombi pchasz ?

Do Kombi ich potrzeba.

Cytat:
2009-09-09 00:51:12, borysirl pisze:
Piotrek - podeslij foty oraz oczekiwania cenowe na maila borysirl (maupa) yahoo.com Marcinie , kupie kazda ilosc do 5 sztuk chetnie zakupie te dwie co masz byleby byly w miare proste , daj znac ile chcesz kasiury , zrobie przelew ale odbior tradycyjnie chuj wi kiedy. Ewentulanie jesli chce Ci sie pakowac to wtedy bede prosil o wysylke.

czekam zatem na propozycje , bo niewiem co zaproponować żeby niesmaku nie było

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2009-09-09 22:37:12, borysirl pisze:
Do Kombi ich potrzeba.

do kombi to motyle kup - nds puścił oststnio takie piękne i rzadkie sztuki za dobra kasę a Ty Ojciec jakichś seryjnych rdzawic szukasz... weno się łogarnij...

Piotrek - czekam na fotki , podeslesz ?

Marcin - czy te dwie sztuki sa proste ? Widze ze bedziesz odwracal kota ogonem , w takim razie zaproponuje Ci 50 PLN za te dwie sztuki o ile sa proste.

Furiosus - absolutnie motyle nie beda pasowaly do tego kombi i nie wchodzi w gre montowanie zadnych extra wzorkow czy felg aluminiowych. Maja byc "oryginaly" popiaskuje je i pomaluje. Oczywiscie pod warunkiem ze niesmak niepozostanie , hehe.

podnosze temat do gory , nadal chetnie zakupie takie felgi , jesli ktos posiada i chcialby je sprzedac.

65zł za dwie + wysyłka lub odbiór w ciągu max 2 tyg , pasi?

musze wysprzątać magazyn części lub płacić za garaż

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2009-09-16 08:50:15, mar125 pisze:
musze wysprzątać magazyn części lub płacić za garaż

to co jeszcze chcesz sprzedać???

Cytat:
2009-09-16 08:50:15, mar125 pisze:
65zł za dwie + wysyłka lub odbiór w ciągu max 2 tyg , pasi? musze wysprzątać magazyn części lub płacić za garaż

Pasi , osobiscie nie odbiore w dwa tygodnie - "misja niemozliwa"

Nie odpowiedziales mi jedynie czy sa proste ale wierze ze pogietego gowna bys mi nie sprzedawal .

Podeslij prosze mi na maila dane do przelewu , odkad sie postarzalem to coraz rzadziej tu zagladam a w pracy mi IT manager blokuje skutecznie dostep do motonewsa.

mail wciaz ten sam : borysirl ( maupa ) yahoo.com

Z faownikiem mam ustawione , ma podeslac fotke swojej felgi .

Zostales tylko Ty Piotrek , powiedz czy nadal chcesz je sprzedac czy mam sie od Ciebie odpierdolic , cokolwiek ale okresl sie

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2009-09-16 21:59:30 ]

oooooop

UP

nadal poszukuje felg stalowych od Fiata 132.

felgi od fiata 132, to zajebisty oryginał.

podnosze

Okazuje sie ze brakuje mi jeszcze dwoch sztuk, wiec jesli ktos ma jedna , dwie lub wiecej to ja bardzo chetnie kupie.

to sie podepne bo tez szukam stalówek od 132
tyle ze 5,5 calowych z mkII GLS

Stalowy, ja tez szukam 5,5 calowych. Jak zakladalem ten temat to bylem przekonany ze to rozmiar 5

Tak wiec Pan tu nie stal. Jak zanabede felgi dla siebie to mozesz sobie wtedy korzystac z watku