Zlocker - bardzo ciekawy program partnerski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie;

Dziś pośmiecę Wam o czymś, do czego nie byłem przekonany póki sam nie dostałem paczki w dowodzie, że działa. Na codzień daleki jestem od jakichkolwiek programów partnerskich bo z doswiadczenia wiem, ze 99% z nich to jakies naciągactwo i pierwszy raz w zyciu przychodzi mi komus polecac cos, bo ... sam doswiadczylem ze to nie sciema. Jest to serwis Zlocker.com, w którym to serwisie za odpowiadanie pytań dostajecie tzw. Z-punkty.

Dziennie minimum są to 2 PKTZ, za proste jednozdaniowe odpowiedzenie na pytanie lub wybranie odpowiedzi spośród gotowców.

Dodatkowe punkty możecie dostać za wykonywanie extra zadań lub polecenie swoich znajomych.

czemu to takie ciekawe?

bo mają zajebiste nagrody, np. za 100PKT można sobie wybrać grę na konsole PS3 lub Xbox360 wartą jakieś 250-300zł (i to nie same szmelce stare, ale np. Need For Speed Shift - funkel nówkę po premierze), a jak łatwo policzyć - to 50 dni lekkiego klikania.

Strona jest po angielsku, ale wysyłają paczki za darmo do polski. Pytania/odpowiedzi osoby nieznające angielskiego mogą zawsze tłumaczyć na translate.google.com a sama strona jest naprawdę debilnie prosta (5 ikonek, w czym jedna od pytań, jedną od nagród itd.) Za 35pkt jest np. pendrive 2gb w kształcie klocka lego lub bransoletki na rękę, itd. Więcej punktów - lepsze nagrody, wiadomo.

Ja już jedną grę zamówiłem i wszystko zadziałało prawidłowo a paczka dotarła w 7 dni.

Jak dla mnie - przy założeniu, że odpowiedź na pytanie trwa minutę, to 50 minut przekładane na 300zł za grę = zajebisty zarobek. Szkoda, że trzeba czekać no ale co półtorej miesiąca gra za frajer drogą nie chodzi.

dla cierpliwych i tych mniej cierpliwych kilka nagród i poziomów punktów na nie potrzebnych:

skuter piaggio = 7500pkt

zajebisty pistolet do paintballa = 450pkt

zestaw markowych lakierow OPI dla wielbicielek kolorowych pazurków:

Ipod Touch 32GB - 700pkt

PS3 - wersja Slim najnowszy model - 675pkt

Gra na PS3 - ROCKSTAR w zestawie z perkusją, gitarą i mikrofonem warta jakieś 1200zł - 450pkt

OBOJĘTNIE JAKA GRA na PS3, Wii, Xbox360 - 100pkt

Guitar Hero 5 + Gitara na PS3, Wii lub X360 - 200pkt

Słuchawki LowRidera za ~350zł = 125pkt

pendrive 2gb jeden z wzorów ponizej = 40pkt

ETUI na Iphone'a - kilkadziesiat wzorow = 35PKT

Gdyby ktos byl zainteresowany - walcie na mojego emaila, to wysle Wam zaproszenie (do programu mozna sie dostac tylko w taki sposob) - za kazda osobe ktora zapisze dostane dodatkowe 2pkt, a zbieram na guitar hero 5 program jest malo popularny w polsce i poki taki jest, mozna latwo wciagnac znajomych do programu i nabic kilka punktow.

Moj email: cwikus@go2.pl w temacie wpiszcie LOCKERZ

UWAGA - na poczatku po rejestracji odpalana jest gra flashowa, w ktorej spadają punkciki i trzeba je lapac.

Mozna ich tam zlapac nawet 50 czy 60 na sam start - ja sie nie skoncentrowalem i zlapalem za 17, ale kumplowi udalo sie 49 - wiec przygotujcie sie na szybkie ruchy myszka

Pozdrowionka i milego szarpania punktow!