Zapytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
\ witam czy lusterka zewnetrzne w espero są skladane ? pozdrawiam.

TUTAJ W PIERWSZYM POŚCIE W JEDNYM Z PUNKTÓW MASZ ODPOWIEDŹ!!!

Odpowiadając na tytuł wątku : odpowiedź

Zawsze broniłem żółtodziobów przed atakami memberów .Ale tym razem uznam to jako dowcip na środe.

Jedne tak inne nie

Sami złośliwcy...a nie można krócej? Po prostu "tak są"...

Cytat:
2009-11-06 19:11:19, Marvelius_Ambero pisze:
Po prostu "tak są"...

nie we wszystkich

Cytat:
2009-11-06 19:11:19, Marvelius_Ambero pisze:
Sami złośliwcy...a nie można krócej? Po prostu "tak są"...

To tylko połowa prawdy. JaRabbit dobrze odpowiedział - jedne są składane , inne nie - zależy który rocznik.

To ja mam jakąś dziwną wersję. Jedno lusterko się składa, drugie nie chcę i nie pcham, bo złamię, Lampa tyna lewa z obrysówką, prawą musiałem przerobić. Przedni kierunek prawy z obrysówką, a lewy musiałem przerabiać. Dobrze, ze chociaż kierownicę mam po lewej, a nie na przykład na środku...

Cytat:
2009-11-06 20:26:53, Ikarus260 pisze:
To ja mam jakąś dziwną wersję. Jedno lusterko się składa, drugie nie chcę i nie pcham, bo złamię, Lampa tyna lewa z obrysówką, prawą musiałem przerobić. Przedni kierunek prawy z obrysówką, a lewy musiałem przerabiać. Dobrze, ze chociaż kierownicę mam po lewej, a nie na przykład na środku...

Twoje Espero jakby mogło mówić, powiedziałoby: "oto wypadek jaki przeżyłem".

Cytat:
2009-11-06 21:47:51, Skorupa-S1 pisze:
Twoje Espero jakby mogło mówić, powiedziałoby: "oto wypadek jaki przeżyłem".

piękne

Nie twierdzę, że nie. Historię lusterka znam, bo zostało urwane na mijanym samochodzie... Reszty nie znam choć samochód znalem od bardzo dawna. Muszę się bliżej przyjrzeć i zapytać 1 właściciela,czy aby Skorupa nie ma racji

Do pewnego czasu myślałem,że moje lusterka to te nie składające się. Przychaczyłem co-nieco i złożyło się.Rozebrałem oba ,doprowadziłem do składalności myjniowo parkingowej i kvwa zepsułem mechanizm rególacji.Suma usterek zawsze daje konstans .

Cytat:
2009-11-06 22:06:21, Ikarus260 pisze:
czy aby Skorupa nie ma racji

Oby nie

U mnie lusterka się składają. Espero 1,5 z 1998 r, jeśli to ma jakieś znaczenie. Tu jest trochę o składaniu lusterek w Espero