mianowicie : Ryżu, Rally77 oraz ja
. Rajdzik fajny, w miarę szybki i śliski jak cholera, bo nie dośc że po kocich łbach, szutrze i ziemi to jeszcze dzień wsześniej popadało i zrobiło się prawdziwie wesoło
Niewiele mam zdjęc z rajdu ale postaram się coś wkleic, na razie tyle z zakończenia
Ryżu i Rally77 startowali w klasie 2 czyli do 1300 cm* a ja do w klasie 3 czyli do 1600*, jako że wszyscy jechaliśmy ruskimi to oczywiście bez przygód się nie obyło ale o tym puźniej
.
Najważniejsze że wszyscy go ukończyliśmy

i na pewno będzie fajnie,
, Rally77
oraz Morphio 
na dodatek przez to że śnieg stopniał dwie miejscówki z czterech się wysypały i z 12 "Odcinków Specjalnych" zrobiło się 6 - dwa place jechane trzy razy. Frekwencja dopisała ale koledzy z Łada Rally Team Opole zawiedli. Ryży poległ w sobotę ze skrzynią biegów a 77 z zawiasem, nawiasem mówiąc tłumaczył się że zaspał 

na początek porażka Prudnicka a zaraz za nią kolejne knoty w wykonaniu Automobilklubu Opolskiego, jakoś patrząc wstecz nie chce mi się jeździc w tym roku na nasze kajtki i będe starał się coś wypłodzic w polskę, napewno Ziębice, byc może AZT, może Magnolia