Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
warren Rzeszów | 2009-11-13 16:17:17 Witam! Dzięki za zainteresowanie moim problemem! Moja rav,ka ma motor 2,2 D4D ,136 koników i przejechane 87000.A"propos dziś kontrolka sama zgasła -o co chodzi??? Gwarancja niestety skończona.Pozdrawiam! |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-11-13 16:35:27
EGR do czyszczenia. ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
warren Rzeszów | 2009-11-14 12:19:58 Dzięki za szybką odpowiedź!Mam jeszcze tylko jedno pytanko.Ile kosztuje taka przyjemność? Pozdrawiam! ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-11-14 17:47:19
Zalezy kto czysci i jak czysci.Niektorzy tak czyszcza w okolicy ze nic to nie daje i trzeba czyscic od nowa ![]() Moge jedynie podac ile u mnie to kostuje ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
warren Rzeszów | 2009-11-15 09:59:50 ????????????????????????????????????????????????????? ![]() |
warren Rzeszów | 2009-11-15 10:18:16 Witam! Dzięki za dialog! Nasuwa mi się jeszcze jedno pytanko.Czy w ASO się tym zajmują(tzn. czyszczeniem) czy stwierdzają od razu usterkę EGR-u i go wymieniają? ILe to kosztuje w ASO? Z góry dzięki.Pozdrawiam ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-11-15 11:40:15
No wybacz ze nie mieszkam na forum ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |