MotoNews.pl

P0400

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam!Mam problem z rav4 D4D 2006r,zapala się kontrolka check4x4 i check engine system. W serwisie odczytali błąd P0400. Powiedzieli że to wina oprogramowania, zrobili reprograming i 2 tygodnie był spokój.Dziś znowu zaświeciło...Auto zachowuje się normalnie,nie traci mocy,tylko 4x4 się nie odpala.Pomocy!!!! Pozdrawiam.

Cytat:
2009-11-13 12:46:37, warren pisze:
Witam!Mam problem z rav4 D4D 2006r,zapala się kontrolka check4x4 i check engine system. W serwisie odczytali błąd P0400. Powiedzieli że to wina oprogramowania, zrobili reprograming i 2 tygodnie był spokój.Dziś znowu zaświeciło...Auto zachowuje się normalnie,nie traci mocy,tylko 4x4 się nie odpala.Pomocy!!!! Pozdrawiam.

Jaki silnik, jaki przebieg,czy jest na gwarancji??

-----------------
Toyota Lexus diagnostyka i naprawa
Rowniez hybrydowe i wersje USA
Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream
Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera.
Naprawa elektroniki.
Regeneracja sterownikow Air bag.
Wpisywanie nr.Vin w komputer

Witam! Dzięki za zainteresowanie moim problemem! Moja rav,ka ma motor 2,2 D4D ,136 koników i przejechane 87000.A"propos dziś kontrolka sama zgasła -o co chodzi??? Gwarancja niestety skończona.Pozdrawiam!

Cytat:
2009-11-13 16:17:17, warren pisze:
Witam! Dzięki za zainteresowanie moim problemem! Moja rav,ka ma motor 2,2 D4D ,136 koników i przejechane 87000.A"propos dziś kontrolka sama zgasła -o co chodzi??? Gwarancja niestety skończona.Pozdrawiam!

EGR do czyszczenia.

-----------------
Naprawa elektroniki.

Dzięki za szybką odpowiedź!Mam jeszcze tylko jedno pytanko.Ile kosztuje taka przyjemność? Pozdrawiam!

Cytat:
2009-11-14 12:19:58, warren pisze:
Dzięki za szybką odpowiedź!Mam jeszcze tylko jedno pytanko.Ile kosztuje taka przyjemność? Pozdrawiam!

Zalezy kto czysci i jak czysci.Niektorzy tak czyszcza w okolicy ze nic to nie daje i trzeba czyscic od nowa
Moge jedynie podac ile u mnie to kostuje

-----------------
Naprawa elektroniki.

?????????????????????????????????????????????????????

Witam! Dzięki za dialog! Nasuwa mi się jeszcze jedno pytanko.Czy w ASO się tym zajmują(tzn. czyszczeniem) czy stwierdzają od razu usterkę EGR-u i go wymieniają? ILe to kosztuje w ASO? Z góry dzięki.Pozdrawiam

Cytat:
2009-11-15 10:18:16, warren pisze:
Witam! Dzięki za dialog! Nasuwa mi się jeszcze jedno pytanko.Czy w ASO się tym zajmują(tzn. czyszczeniem) czy stwierdzają od razu usterkę EGR-u i go wymieniają? ILe to kosztuje w ASO? Z góry dzięki.Pozdrawiam

No wybacz ze nie mieszkam na forum i czasem odchodze od komputera.Napisalem na priva jak jestes zainteresowany to zapraszam i podam namiary.

-----------------
Naprawa elektroniki.