Do MaćkaGT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Mam prośbę abyś rozwinął szerzej stwierdzenie "patent cudo", które umieściłeś przy linku do strony XADO. Jestem tymi materiałami poważnie zainteresowany i jestem ciekaw Twojej opinii. Może stosowałeś te materiały?

Oczywiście jak zwykle w tego typu wypowiedzi jest odrobina przekąsu. W cuda nie wierzę a więc i tu cudu nie ma. Podałem info nt. tego cudu bo dwóch moich internetowych znajomych przetestowało Xado na skrzyniach biegów we Fiatach - i zgodnie twierdzą że cud nastapił i Fiat chodzi prawie tak dobrze jak Daewoo..

Sam nie przetestowałem no bo Daewoo się aż tak jak Fiaty się nie psują więc nie mam zdania wyrobionego. W silnikach Xado cudu nie dokonało, był test na hamowni u Chojnackiego publikowany chyba w Auto Świecie...
Gdzieś ktoś wyczytał czy się dowiedział że Xado jest produkowane na Ukrainie, jeżeli to prawda to myślę że technologicznie ten produkt może być wątpliwy..

Dzięki. Też czytałem o tych materiałach z lekkim niedowierzaniem.

Maciek!!!! Fiaty się nie psują!????????? a kiedy i gdzie się nie psują?!!! Przeca Fiatki to największa zakała warsztatów przed i po gwarancjii (zresztą tak jak i alfy!!!) tzn jedność w formie, jednośćużytkowaniu i jedność w zarabianiu ( na serwisie)
pozdrawiam wicio

No przecie ja mówię że Fiaty sie psują!! a Daewoo nie i dlatego nie przetestowałem tego Xado..

Dobre

z fiatami nie jest tak źle!
zwykłe szare autka , podobnie jak nasze kitajce.

Esperak jest autkiem raczej bezawaryjnym......ale ma jedną gigantyczną wade - koreańskie przewody....które się utleniają

właśnie jestem po operacji wymiany wszystkich złączek, kostek itd w wiązce instlacji silnika.

Powiem jedno wkońcu zanikł problem falujących obrotów po odpaleniu ciepłego silnika!

PS samych kostek kupić nie można, a nowa wiązka silnika kosztuje kosmiczne 700zł +VAT, a i tak się jej nie kupi bo nie ma

Rozwiązaniem jest wiazka z lanosa, + połowa wiązki z poloneza plusa 1.6 GSI

za nowe w/w graty zapłaciłem........30zł

na złomowisku Daewoo - Zomis, na żeraniu.
Wiązka pochodzi z lanoska i poldka które spadły z lawety, kabelki i kostki piękne nie poniszczone i w ludzkiej cenie.