Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piasek101 Piaski | 2009-12-19 18:16:10 Może jakiś z tych ,,patentów" pomoże :
https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=238483&c=18&hq=kawa%B3kiem+styropianu&f=23&m=flat |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-12-19 22:22:22
Dobrze że w 2C-E jest inaczej i wskazóweczka wedruje przy -8st.C do połowy skali po dobrych kilku km, no chyba że zjeżdzamy większość z górki wtedy nie ma cudów. Mam do roboty 15km z tego od połowy trasy mam już gorące powietrze lecące z nawiewu i nawet ustawienie pokretła na 3/4 obrotów i czerwonym polu nie powoduje że wskaźnik temp. opada choćby milimetr po złapaniu optymalnej temp. [ wiadomość edytowana przez: Cromm dnia 2009-12-19 22:23:19 ] |
![]() maciekstaniaszek E12 wagon piotrków | 2009-12-21 10:20:11 Jeśli chodzi o ciepło w środku to jest nawet dobrze bo mam takie urządzenie (nie wiem jak się nazywa), które przyspiesza podgrzewanie wody w silniku i bardzo dobrze się sprawuje. Jednak wyłącza się po nagrzaniu silnika i dopiero wtedy auto na postoju traci temperaturę silnika, wskazówka od temperatury spada widocznym okiem. Wystarczy, że przejadę kilka kilometrów i wskazówka wraca na miejsce! Jeszcze nigdy nie miałem takich sytuacji w żadnym aucie!
|
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-12-21 22:27:31
Takie sa nowe diesle ![]() ![]() Jak ustawie 25 stopni na auto to na postoju po paru minutach wskazowka mi zjezdza w dol i wlacza sie webasto,a mam 2 litrowego diesla. Jak jezdzilem 1.4 pare lat temu jak bylo -20 to zmarzlem jak pies ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |