Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bolger Fiat 131 Mirafiori S ... Warszawa | 2009-12-27 23:43:25 Daję sygnał, że do sprzedaży jest moja Beta HPE Volumex 85'.
Fotki z zeszłego roku są tu: Foto 1 Foto2 Oferuję uczciwie wszystkie informacje, jakie na jej temat posiadam, tu w skrócie: Plusy -Zarejestrowana w PL -Ogarnięta mechanicznie, ja bym nią pojechał w tej chwili w każde miejsce w PL. -Najlepiej pracujący motor DOHC tej generacji jaki widziałem (a widziałem swoich hmm 6 i wiele cudzych), z Volumexem w dobrym stanie, po tuningu w przeszłości w firmie Betamot w DE, z porażającą dynamiką. -Wydech po wymianie/odbudowie -Kompletna Minusy - Do ograniczonych prac blacharskich i w rezultacie do lakieru, ale bez typowych dla Bet dziur pod drzwiami Cena absolutnie ostateczna w obecnym stanie - 10 000 PLN. Wiecie, że jestem stary Fiatowiec i byle czego do rąk nie biorę, to auto jest tyle warte. Dlaczego sprzedaję ? Emigruję na dwa lata za ocean, zostawiam sobie Racinga, na więcej moja kobieca połowa nie za bardzo się zgadza (ale jak nie kupicie, to będzie musiała ![]() |