)| « Poprzedni | Następny » |
jadzka1233 TOYOTA DRIVER Toyota Carina włocławek | Przeszlo mi przez mysl zeby zamienic sobie fotele na jakies wygodniejsze. Czy ktos robil takie manewry np z avensis? albo angliki-czy da sie zamienic pasazera z kierowca? Moze jakas starsza camry? Jeszcze nie jestem zdecydowany,ale jesli beda mozliwosci,to moze zainwestuje ) |
dziadek_tadeusz TOYOTA DRIVER Toyota Camry x2 Wojnów k Siedlec | Jakieś recaro wsadź Jechałem Camry jednego magika stąd to przyjemnie się tam siedzi...no przynajmniej po 10 km plecy mnie nie bolały |
jadzka1233 TOYOTA DRIVER Toyota Carina włocławek | W mojej Cari po 200 km mnie tez nie bolaly,a na recaro to mnie nie stac. |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | Carina GT i celica mają lepsze trzymanie boczne i nawet dobrze sie w tym siedzi. |
hater-87 Carina e 2.0 GLi Strzegom/Wrocław | a czy cari gti nie ma takich samych foteli jak wersje gli ?? ja mam wersje gli i oparcia trzymaja przyjemnie. |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | GTi ma jeszcze głębsze kubełki,porównywałem do foteli kolegi. |
jadzka1233 TOYOTA DRIVER Toyota Carina włocławek | Rozumiem,ze mocowania tych foteli sa takie same? Czy wymaga to jakis kombinacji? |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | Wszystko pasuje. |
| « Poprzedni | Następny » | |