Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DMQuadro Toyota RAV4 Mariew | 2010-03-15 07:33:36 Dioda gaśnie od klucza z przyciskami, od tego drugiego - zapala się na 2-3 sekundy i gaśnie. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-03-15 11:19:19
To ile masz w koncu tych kluczy???? Ten z przyciskami jest zawsze masterem. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
DMQuadro Toyota RAV4 Mariew | 2010-03-15 19:42:25 Mam 2 - jeden klucz z przyciskami, drugi bez. Chcę dorobić drugi z przyciskami (czyli będzie de facto trzecim). Chociaż przy takiej cenie kopii chyba kupię pilota do Clifforda i dostroję go, bo koszt takiej operacji jest niewielki. Jak na razie udało mi znaleźć niepewnego wykonawce (bez papierów i gwarancji) za 450 (surowiec w cenie) i pewnego - warsztat w Wawie (mieszkam w jej okolicy) - za 700 - na fakturę i z gwarancją. [ wiadomość edytowana przez: DMQuadro dnia 2010-03-15 19:46:17 ] |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-03-15 21:00:42
A na co chcialbys gwarancje w przypadku klucza???? ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
DMQuadro Toyota RAV4 Mariew | 2010-03-15 22:40:58 Doceniam dowcip ![]() Znalazłem w międzyczasie Londynie surowe klucze z elektroniką (ok 120-190 zł u różnych sprzedawców) i używki w cenie ok 10 zł. Czy taką używkę da się przeprogramować? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-03-15 23:01:16
Uzywke da sie zaprogramowac,ale musi byc z twojego modelu.Ale grot nie bedzie pasowal.chyba ze trafisz taki grot ktory tam gdzie twoj ma wyciecia nie jest wciety i przefrezowac u kluczykarza. Poniewaz masz Mastera wiec na kodowanie jedz do serwisu.Klucz aby zakodowac nie trzeba przekrecac w stacyjce. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
DMQuadro Toyota RAV4 Mariew | 2010-03-16 00:25:02 Dzięki za cierpliwość do laika.Czy dobrze kombinuję - kupuję używkę w UK i surowy klucz bez elektroniki w Polsce. Przekładam elektronikę do nowej obudowy, docinam, programuję w ASO? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-03-16 20:17:38
Sure,po naszemu siur ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |