Cwaniaczek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.
Ja tez proponuję omijać z daleka Serwis i montaż instalacji gazowych W Płocku na portowej 10 tj, Radziwie 300 m. za salonem Skody.
Cwaniaki jakich mało , w warsztacie cyrk na kolkach ze nic nie mogą
znaleźć,no takiego burdelu to nie widziałam jeszcze w żadnym zakładzie naprawczym .Wymieniali mi parownik noi zaczęło się dziać.
Przy zamkniętych oknach ok ale nie daj Boże je otworzyć.Smród gazu w całym samochodzie za dech zapierało ,ale kiedy do nich z tym pojechałam powiedzieli ze jest dobrze on nie czuje gazu tylko szpital-opadły mi ręce....

Po dłuższej dyskusji jaki to on jest spec w tej branży ze stażem 10cio letnim kazał mi wjechać i podłączył do komputera.
wzruszył ramionami -i stwierdził ze jest dobrze chociaż ja mu wspomniałam o za bogatej mieszance .Zamknął klapę i po kilku chwilach znalazł małą dziurkę w tłumiku "o to jest to tedy ucieka gaz i dlatego czuć"
Pojechałam naprawić dziurkę ale to na nic się z dało bo gaz dalej
dalej m śmierdział w samochodzie.
Klinice tłumika powiedzieli mi ze co się ma piernik do wiatraka to nie od tego czuć ale jak che to mi załatają.Miał racje nie pomogło
Postanowiłam pojechać do innego gazownika .
Okazało się ze ten baran nie wyregulował tego parownika mimo to ze wspominałam o bogatej mieszance,no bo jak to taka szara myszka będzie mu mówiła co on ma robić , przecież to jest fachowcem(od siedmiu boleści)....
Drugi gazownik jak tylko stanął za samochodem od razu powiedział co się dzieje poustawiał poprzykręcał i jest teraz dobrze.
Tego mogę wam polecić

SPEC-MECH
AUTO-GAZ
Rogozino
ul.Płocka8/1

Mam nadzieje ze to koniec moich problemów

Pozdrawiam